Home Huis 3470 Kortenaken
Tiensestraat 64
Kaart

Tiensestraat 64

3470 Kortenaken Huis
356 m² wonen
4 slaapkamers
€639.000

* * *

Tiensestraat 64 - 3470 Kortenaken - Deze gerenoveerde woning, omringd door bloesems is gelegen op een mooi perceel van 20 are en 2 centiare.

De woonst werd opgetrokken rond 1850 en vervolgens met oog voor detail gerenoveerd vanaf 2012. De huidige eigenaar voegde enkele karakteristieke elementen toe om de charme van dit prachtig pand te behouden. Er werd gekozen voor hoogwaardige materialen, zoals een stijlvolle natuursteen, massieve eiken parket, multifunctioneel Falcon fornuis,….

De nieuwe eigenaar zal hier kunnen genieten van 356m² aan bewoonbare oppervlakte. Via de inkomhal komen we de woning binnen. De inkomhal geeft toegang tot de ruime eetplaats met zithoek. Deze staat in verbinding met de open keuken die werd uitgerust met alle nodige apparatuur.

Ook de woonkamer staat in verbinding met de eetplaats. De grote raampartijen bieden een mooi uitzicht naar de tuin. De woonkamer werd gedeeltelijk opengetrokken tot aan de nok van het dak. Dit creëert een magnifiek, open gevoel. Verder is er op het gelijkvloers nog een heel grote wasplaats met ingebouwde kasten die ook als polyvalente ruimte kan gebruikt worden. De auto of caravan kan veilig staan in de grote garage met aangepaste poort.

Op de eerste verdieping zijn er in totaal 4 slaapkamers waarvan 1 prachtige master bedroom, ook vinden we hier een zeer knappe badkamer die werd uitgerust met ligbad, wc, inloopdouche en een lavabomeubel met dubbele lavabo. De badkamer werd afgewerkt met enkele leuke gadgets zoals een ingebouwde radio en een praktische koker voor de was naar beneden te brengen. De naastliggende dressing maakt het plaatje compleet.

Benieuwd om deze instapklare, energiezuinige woning met één van onze collega’s te ontdekken? Maak snel een afspraak via 0495 22 81 95 / info@jrconsulting.be .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 639.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.033
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
356 m2
Referentie
KR9C66658SFE
Makelaar Code
4893746
EPC Waarde
176 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
agrarisch gebied
Overstromingsgebied
effectief overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
30 Oct 2022
€639.000 / JR Consulting
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com