Home Huis 3724 Kortessem
Koning Boudewijnlaan 1
Kaart

Koning Boudewijnlaan 1

3724 Kortessem
231 m² wonen
600 m² perceel
4 slaapkamers
€340.000
Omschrijving

IN OPTIE - Deze zeer degelijk gebouwde woning met een netto bewoonbare oppervlakte van 231 m² (excl. kruipkelder en tuinberging) is gelegen in Vliermaal, langs de Koning Boudewijnlaan ter hoogte van nummer 1, op een mooi zuid-west gericht perceel van 6a00ca. De woning maakt deel uit van een residentiële woonwijk met omzeggens geen verkeer zodat het hier aangenaam en rustig om wonen is. Het straatbeeld in deze mooie buurt wordt gekenmerkt door tal van aantrekkelijke halfopen en open bebouwingen met allen een zeer nette en degelijke uitstraling.
Op een vijftal kilometer treft men het centrum van Kortessem met verderop de oprit E313. Op een vijf- a tiental minuutjes vindt men ook omliggende gemeentes zoals Hoeselt en Diepenbeek.

De woning is zeer degelijk gebouwd, structureel en technisch zeer goed in orde en dus zeker een uitstekende basis voor een mooie opfrissing of renovatie op deze mooie locatie. Anderzijds laat de goede staat toe om al onmiddellijk comfortabel in te huizen en verder op te frissen of aan te passen wanneer nodig, naar eigen smaak en volgens eigen budget.

Indeling:
inkomhal met trap, ruime woonkamer onderverdeeld in gezellige zitruimte en eetruimte met zicht op en toegang tot de tuin via de grote vleugelramen, ruime aparte keuken eveneens met zicht op de tuin. De grote ramen en de gunstige oriëntatie zorgen hier voor een aangename lichtinval de hele dag door.
Via het sas komt men enerzijds in de ruime gelijkvloerse badkamer met douche, meubel en voorzieningen voor wasplaats, en anderzijds in de knusse veranda aansluitend op het terras en de tuin.

Op de verdieping komt men via de overloop in drie zeer ruime slaapkamers, een vierde kleinere kamer of bureel en in de badkamer die nog moet worden ingericht. De sanitaire voorzieningen zoals af- en toevoerleidingen zijn hier echter wel al aangelegd zodat hiervoor niet meer dient gebroken of gekapt te worden, enkel inrichting en afwerking zijn nog aan de orde.
Via een zolderluik bereikt men de zolder die dienst kan doen als stockageruimte.

In de kelderverdieping - netjes verzorgd en volwaardig betegeld - vindt men een eerste ruime kelderberging, een tweede berging met ruimte voor CV en stookolietank en een derde bergruimte. Het overige gedeelte van de volledige bebouwde oppervlakte bestaat uit kruipruimte, zeker wel handig om bijkomend te isoleren of eventueel later weg te kunnen met leidingen.

Buiten: netjes verzorgd terras en zuid-west gerichte tuin met handige tuinberging. Carport langs de woning.

enkele technische kenmerken:
- EPC: 260 kWh:m² pj - label C - mogelijk om nog te verbeteren!
- Zeer degelijk gebouwd - structureel zeer goed in orde
- PVC Ramen - dubbel glas
- CV op mazout
- gunstige oriëntatie van de tuin - ideaal voor installatie van zonnepanelen op het dak

Zeker wel interessant aanbod voor wie graag in een rustige residentiële buurt zou willen wonen, in een degelijk gebouwde gezinswoning met ruime tuin, zonder dat bijkomende kosten snel aan de orde zijn. Anderzijds zal dit eigendom zeker een rendabel en gegeerd aanbod zijn op de zeer krappe woninghuurmarkt, waar men woningen zoals dit zeer moeilijk kan vinden, ondanks de grote vraag!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 340.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
600 m2
Bewoonbare oppervlakte
231 m2
Referentie
S503L366ELNU
Makelaar Code
K.Boudewijnlaan1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
08 Sep 2022
€340.000 / Immokantoor Goffin
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com