Kaart

8500 Kortrijk Huis Te Koop
710 m² wonen
425 m² perceel
7 slaapkamers

Dit enorme karakterpand bevindt zich in een van de voornaamste straten in het centrum van Kortrijk. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 710 m² (2.156 m³ beschermd volume). Het op- en afrittencomplex van zowel het Ei als de R8 - E17 ligt slechts vijf minuten rijden verderop.

Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte, zithoek in de veranda, volledig uitgeruste keuken met uitzicht op het terras, en een badkamer met bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De leefruimte is volledig vernieuwd en voorzien van een hypermoderne keuken met aangrenzende berging.

De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, vijf ruime slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een apart toilet. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en kan dienen als extra bergruimte of polyvalente ruimtes.

Het pand kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals een gezinswoning (eventueel met bijberoep), bed & breakfast, kangoeroewoning of kantoorruimten. Met enige opfrissingswerken kan dit pand omgetoverd worden tot een unieke parel. Deze veelzijdige woning biedt talloze mogelijkheden en is zeker een bezichtiging waard.

* * *

1.Hoe ver is het op- en afritten complex van de E17?
Het op- en afritten complex van de R8 - E17 bevinden zich op amper 5 minuten rijden.

2.Hoeveel bewoonbaar vloeroppervlakte heeft het pand?
Het pand heeft maar liefst 710 m² aan bewoonbaar vloeroppervlakte.

3.Wordt dit pand momenteel gebruikt als gezinswoning?
Nee, dit pand kan momenteel worden aangewend voor talloze doeleinden, zoals een gezinswoning, b&b, kangoeroewoning, kantoorruimtes, enzovoort.

4.Wil het pand enige opfrissingswerken?
Ja, het pand vereist enige opfrissingswerken om het te vormen tot een pareltje.

5.Wat is het beschermde volume van dit pand?
Het pand heeft een beschermd volume van 2.156 m³.

* * *

In het centrum van Kortrijk, in een van de meest voorname straten, vinden we enorme karakterpand terug.Een woning met maar liefst: 710 m² aan bewoonbaar vloeroppervlakte (2.156 m³ beschermd volume)Het op- en afritten complex van zowel het Ei als van de R8 - E17 bevinden zich op amper 5 minuten rijden.Indeling:Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, leefruimte, zithoek in veranda, uitgeruste keuken met zicht op terras, badkamer met bad, inloopdouche, dubbel lavabomeubel, toilet.Volledig vernieuwde leefruimte met hyper-geïnstalleerde leefkeuken (voorzien van alle comfort) met aansluitende berging.1ste verdieping: nachthal, 5 ruime slaapkamers, badkamer, apart toilet.2de verdieping: 2 slaapkamers, apart toiletDe zolder is toegankelijk via vaste trap en biedt mogelijkheid tot berging of extra polyvalente ruimtes.Dit pand kan aangewend worden voor talloze doeleinden. Deze kan fungeren als gezinswoning (in combinatie met vb bijberoep), b&b, kangoeroewoning, kantoorruimtes, ... .Mits enige opfrissingswerken is deze burgerwoning om te vormen tot een pareltje.Deze multifunctionele woning biedt tal van mogelijkheden en is absoluut een bezoek waard.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 590.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.933
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1933
Grond oppervlakte
425 m2
Bewoonbare oppervlakte
710 m2
Referentie
1972720210426193539
Makelaar Code
2002
EPC Waarde
282 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20190725-0003290532-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2021
€590.000 / Vobis Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com