Home Huis 3620 Lanaken
Jan Rosierlaan 94
Kaart

Jan Rosierlaan 94

3620 Lanaken Huis
€269.894

* * *

Jan Rosierlaan 94 - 3620 Lanaken - LAATSTE 2 APPARTEMENTEN TE KOOP!
Verlaagd btw-tarief 6%! (*vraag naar de wettelijke voorwaarden)


In het levendige Lanaken, een gezellige Limburgse grensgemeente, ligt Residentie Tulleners. Dit luxueuze appartementsgebouw wordt opgetrokken aan de Jan Rosierlaan, centraal gelegen in de dorpskern met onmiddellijke toegang tot winkels, snelweg, busstation en scholen. Het gebouw kreeg zowel binnen als buiten een moderne insteek, maar straalt tegelijkertijd een huiselijke, vertrouwde sfeer uit. Grote raampartijen zorgen voor veel zon en daglicht in elke woonkamer. De kamers zijn met zorg vormgegeven om ruimte en comfort te creëren voor elke leefsituatie.

De zeven appartementen zijn voor zowel singles, jonge gezinnen als ouderen geschikt en beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. De twee gelijkvloerse appartementen hebben elk een privétuin, en dankzij de ruime terrassen hebben de andere bewoners hier ook een mooi uitzicht op de gezellige omgeving. Bovendien beschikt elk appartement over een eigen ondergrondse parking en berging.

Je voelt je beslist snel thuis in deze residentie en bovendien leent de omgeving er zich prima toe om een stapje in de wereld te zetten. In een mum van tijd sta je met de auto of fiets in de historische binnenstad van Maastricht – en rijd je even de andere kant op, dan kun je heerlijk wandelen in de Kempense natuurgebieden. Ook is het heerlijk vertoeven op terrasjes in pittoreske dorpen zoals Oud-Rekem en kunnen bewoners met de (klein)kinderen naar de kinderboerderij of mountainbiken in de bosrijke omgeving. Lanaken heeft voor ieder wat wils. De snelweg naar grote steden zoals Brussel en Antwerpen ligt op slechts enkele kilometers afstand.

Ben je op zoek naar een geluksplekje zoals Residentie Tulleners? Neem gerust contact op met ons via 011 62 19 49.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.894
Algemeen
Type
Huis
Referentie
7KSZ3TKLC23O
Makelaar Code
5107683
Prijs Geschiedenis
24 Nov 2022
€269.894 / Immo Idylia
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com