Home Huis 3970 Leopoldsburg
Georges Lemmensstraat 5
Kaart

Georges Lemmensstraat 5

3970 Leopoldsburg
175 m² wonen
186 m² perceel
3 slaapkamers
€249.000
Omschrijving

OPENHUIS 9 oktober 2021 van 10 tot 12 uur.

Ligging
Deze karaktervolle maar moderne gerenoveerde woning geniet van een rustige maar erg centrale ligging met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden, alsook met de autostrade E-313.Alle faciliteitenzoals winkels, openbaar vervoer en horeca liggen op een straal van 1km ronddeze prachtige woonst.

Indeling
0:Inkomhal met trap en gastentoilet, open keuken, eetruimte, leefruimte enberg- en wasruimte.
+1:Nachthal, 2 slaapkamers en badkamer.
+2:Master bedroom met dressing en ingemaakte kasten.
Buiten:
Vooraan: 2 parkeerplaatsen.
Achteraan: Zuidgericht terras en tuin met kunstgras.

Beschrijving
Deze charmante, volledig gerenoveerde woning is vanbinnen verrassend ruimer dan u op het eerste zicht zou vermoeden. Het ideale zuidelijk georiënteerd perceel maakt het droomplaatje helemaal compleet. Genieten van de zon en rust is hier absoluut de grootste troef. De instapklare woning ligt op een centrale doch rustige locatie in Strooiendorp (Leopoldsburg). De woonst is opgetrokken in 1953 en werd sinds 2015 door de jaren heenelegantgerenoveerd. De renovatiewerkennamen een einde in 2021. Met hier en daar een likje verf aan te brengen is deze woning perfect afgewerkt. Heel de woning is onder gedompeld in een warme moderne sfeer.

Binnenkomen doet u via de inkomhal met apart toilet. Deze geeft u toegang tot de open keuken. Destijlvolle en hedendaagse open leefkeuken is uitgerust metinductie kookvuur, dampkap, microgolf, oven, vaatwasser en koelkast. Uiteraard is deze voorzien van voldoende opbergruimte. Heeft u toch nog wat extra ruimte nodig? Geen probleem, deze treft u in de berg- en wasruimte metaansluiting voor wasmachine en droogkast.De eetkamer gaat naadloos over naar de leefruimte met prachtig zicht op de tuin. De gehele benedenverdieping genietveel daglicht door de grote raampartijen achteraan de woonkamer. Deleefruimteis voorzien van ingemaakt kastwerk en aansluitingen voor kabel en internet.Viade schuifraam in de woonkamerkrijgt u toegang naar de zuidgericht terras en tuin waar u heerlijk ongestoord kan vertoeven. De tuin is aangelegd met hoogwaardig kunstgras dewelke dier- en onderhoudsvriendelijk is.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers van 13.5m² en 14m². Verderbevindt zich op dit niveau ook de ruime gerenoveerde badkamer waardoor deze voorzien is van alle comfortmet onder andere eenruime inloopdouche en toilet.

De nachthal geeft toegang tot detweede verdiepingvia een vaste trap. Detweede verdieping is volledig ingericht als master bedroom met dressing en ingemaakt kastenwerk.Het dak werd reeds geïsoleerd met rotswol wat terug te zien is in het laag EPC.

De voortuin werd aangelegd met kiezels, deze geeft u plaats om twee wagens voor de woning te parkeren. Achteraan de woning geniet u het hele jaar door van een groene tuin met mooi aangelegd terras metzuidwesterlijke oriëntatie.

De elektriciteit is conform de Arei-normen!

Instapklare, totaal gerenoveerde woning op woning met 3 slaapkamers op zuidelijk georiënteerd perceel van 186m². Gelegen in het hartje van Strooiendorp, met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten/steden, alsook de autostrade E-313. EPC 132 kWh/m²

Maak jij van deze parel jouw nieuwe thuis of goede investering? Maak een afspraak door te bellen naar het nummer 014/58.05.05 of stuur een e-mail naar info@vansweevelt.be.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht:In aanvraag

Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 482
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1953
Grond oppervlakte
186 m2
Bewoonbare oppervlakte
175 m2
Referentie
2769520210817110328
Makelaar Code
4432851
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Aug 2021
€249.000 / Vansweevelt Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com