Home Te Koop Huis 1770 Liedekerke
Vijfhoekstraat 12
Kaart

Vijfhoekstraat 12

1770 Liedekerke
Te Koop
254 m² wonen
210 m² perceel
3 slaapkamers
Omschrijving

Liedekerke (centrum) : op een PAAR STAPPEN van het MARKTPLEIN, stelt L&S Vastgoed u deze INSTAPKLARE TWEEGEVEL voor met TUIN/TERRAS op een perceel van 2a10, ACHTERAAN UITGEVEND in een ZEER RUSTIG STRAATJE, dé TROEF van deze woning! Dit pand met zijn 254m² BEWOONBARE OPPERVLAKTE, werd de LAATSTE JAREN ONDER HANDEN genomen. Op het gelijkvloers (nieuw gevloerd) vindt men de inkomhal met GASTENTOILET terug, een MOOIE woonkamer met KNUSSE zithoek voorzien van HOUTCASSETTE, de eethoek en via GROOT SCHUIFRAAM toegang tot een aanpalende veranda. NIEUWE WITTE VOLLEDIG GEINSTALLEERDE LEEFKEUKEN. Deze geeft eveneens uit op terras/veranda en tuingedeelte. Van hier kan je ook naar de garage/berging/wasplaats/buitenstaanplaats. Laat ons dan even de verdieping bekijken. De BETONNEN GEWELVEN dragen 3 ZEER RUIME SLAAPKAMERS en een DOUCHEKAMER met lavabo en toilet. Vanop deze verdieping kan op EENVOUDIGE MANIER een VASTE TRAP GEPLAATST worden om de zolder VERDER IN TE RICHTEN. SOLIDE woning met GUNSTIGE LIGGING. ALLE FACILITEITEN op WANDELAFSTAND. Interesse? Bel ons op 0473 96 11 22 Wij regelen voor u een bezoek!  +++ EPC 338 +++

* * *

L&S Vastgoed presenteert een instapklare tweegevelwoning met tuin/terras in het centrum van Liedekerke. Het huis is gelegen op slechts enkele stappen van het marktplein, op een perceel van 2a10 en grenst aan de achterzijde aan een rustig straatje - een groot pluspunt van deze woning! Met een bewoonbare oppervlakte van 254m² die recent is gerenoveerd, biedt deze woning veel ruimte.

Op de begane grond vindt u de entreehal met gastentoilet, een mooie woonkamer met een gezellige zithoek uitgerust met een houtcassette, een eethoek en een veranda bereikbaar via een groot schuifraam. Daarnaast is er een nieuwe, volledig uitgeruste witte woonkeuken die ook toegang geeft tot het terras/veranda en het tuindeel. Vanuit de keuken kunt u naar de garage/berging/wasplaats/buitenparkeerplaats.

Op de verdieping, gesteund door betonnen bogen, vindt u drie zeer ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is er een zolder die gemakkelijk kan worden ingericht door een vaste trap te plaatsen. Deze solide woning heeft een gunstige ligging met alle faciliteiten op loopafstand. Geïnteresseerd? Bel ons op 0473 96 11 22 om een bezichtiging te regelen! EPC 338.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 340.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.212
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1970
Grond oppervlakte
210 m2
Bewoonbare oppervlakte
254 m2
Referentie
103E07SWMRTP
Makelaar Code
5092398
EPC Waarde
338 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
14 Nov 2022
€340.000 / L&S Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com