Kaart

2500 Lier Huis Te Koop
380 m² wonen
2785 m² perceel
4 slaapkamers
€1.450.000
Lening simuleren

Deze prachtige villa, gebouwd in 1998 door de huidige eigenaar, ligt in de prestigieuze villawijk Zevenbergen. Met haar grote ramen en luxe voorzieningen zoals domotica, natuurstenen vloeren met vloerverwarming (er is ook een extra radiatorensysteem), laminaat parket en een natuurstenen trap, is dit een bijzondere woning. In de tuin zijn reeds voorbereidingen getroffen voor de eventuele aanleg van een zwembad. Achterin de tuin staat een stalgebouw met water- en stroomvoorzieningen. De halve cirkelvormige oprijlaan zorgt voor eenvoudige toegang tot het domein van beide kanten.

De woning beschikt over een ruime dubbele garage met fietsopslag en kleine garagenzolder. Op de bovenverdieping vindt u een master bedroom met walk-in dressing, een open ruimte die mogelijk kan worden omgevormd tot extra slaapkamer (met elektrische schakelaar en deurvoorzieningen), een opbergkamer, een zeer grote slaapkamer die kan worden verdeeld in maximaal drie kamers, een kinderkamer die kan worden omgevormd tot twee badkamers (alle nodige leidingen en afvoer zijn reeds aanwezig), een ruime badkamer met vloerverwarming, een zevensproeiers douche, jacuzzi, dubbele glazen wastafels en een apart toilet met vloerverwarming.

Beneden bevindt zich de dubbele garage, een modderkamer en wasruimte, een grote keuken met koeling berging, een enorm lichte woon- en eetkamer met uitzicht op de grote tuin en het park, een inkomhal met majestueuze trap en glazen entreedeur, een kantoor en nog een apart toilet. Op slechts 500m van het platteland en 2km van de stadscentrum en station, biedt deze woning rust en gemak. Bovendien kan de garage indien gewenst worden omgebouwd tot een praktijkruimte.

* * *

Super gelegen villa in de prestigieuze villawijk Zevenbergen. Deze prachtige villa met veel ramen werd in 1998 opgetrokken door de eigenaar. Zij heeft alle luxe en is voorzien van domotica, natuurstenen vloer met vloerverwarming (er is ook een radiatoren systeem supplementair), laminaat parket en een natuurstenen trap. In de tuin zij al aansluitingen voor een eventueel te bouwen zwembad. Een stal gebouw is opgetrokken in de achtertuin met water en elektriciteit.De oprijlaan is een halve cirkel zodat je makkelijk langs beide kanten op het domein komt. Een ruime dubbele garage met fietsen berging en kleine garage zolder. Het huis heeft boven een master bedroom met walk inn dressing, een overloop die tot extra slaapkamer kan omgevormd worden(electrische schakelaar en deuropeningen zijn voorzien), een opbergal, een immense slaapkamer die kan onderverdeeld worden in max 3 kamers, een kinderkamer die tot 2 badkamer kan omgevormd worden (alle leidingen zijn aanwezig en afvoer is ook voorzien), een grote badkamer met vloerverwarming en met zevenkoppige douche, jacuzzi en dubbele glazen wastafel en een appart wc met vloerverwarming. Beneden, dubbele garage,mud room en washuis, grote keuken met koel berging, gigantische living en eetkamer met veeeeel licht en uitzicht op de grote tuin en park, inkomhal met majestueuze trap en glazen anyway doors, bureel en apparte wc. Op 500 m van het platte land en 2km van de stadskern en station. De garage kan omgebouwd worden tot een praktijk.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.450.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.941
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1998
Grond oppervlakte
2785 m2
Bewoonbare oppervlakte
380 m2
Referentie
6389220210810212355
EPC Waarde
193 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20210802-0002447120-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Aug 2021
€1.450.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com