Kaart

2500 Lier Huis Te Koop
440 m² perceel
4 slaapkamers

Deze stijlvolle halfopen bebouwing is prachtig gelegen in een recent aangelegde doodlopende straat op de grens tussen Lier en Emblem. De woning beschikt over vier slaapkamers - de master bedroom heeft een eigen dressing, terwijl de overige kamers zijn voorzien van ingebouwde kasten. Daarnaast zijn er twee badkamers, drie toiletten, een volledig uitgeruste werkruimte en zowel een inkomhal als nachthal met ingebouwde kasten. De leefruimte heeft een open keuken met een eiland dat is ingericht met Miele apparatuur. De garage heeft een volledige kelder.

De afwerking van de woning is van hoge kwaliteit, met vloerverwarming op alle verdiepingen dankzij een condensatieketel, gietvloeren en ANYWAY binnendeuren die door het hele huis lopen. Op dit moment wordt de woning verhuurd.

De woning is gunstig gelegen: op vijf minuten van de centra van Lier en Emblem, tien minuten van de afrit Massenhoven E313, vijf minuten van het centrum van Lier en Ranst, en Antwerpen is gemakkelijk bereikbaar.

Gelegen in een nieuwe, rustige doodlopende straat omgeven door groen, is deze woning in perfecte staat.

* * *

Prachtige HOB gelegen in een nieuwe doodlopende straat grens Lier -Emblem.
De woning bevat 4 slaapkamers, de master bedroom beschikt over een aanpalende dressing, de andere slaapkamers hebben ingemaakte kasten, 2 badkamers, 3 wc, volledig ingerichte bureau, inkomhal en nachthal met ingemaakte kasten, leefruimte met open keuken en eiland volledig afgewerkt met Miele toestellen.
De garage is volledig onderkelderd.
De woning is hoogwaardig afgewerkt, alle verdiepingen hebben vloerverwarming met condensatieketel, gietvloer, de binnendeuren zijn van ANYWAY en lopen door heel de woning door.
De woning word momenteel verhuurd.
De woning ligt op 5min centrum Lier - Emblem, 10 min Afrit Massenhoven E313, 5 min centrum Lier, 5 min centrum Ranst, vlot te verbinding Antwerpen.

Gelegen in een nieuwe rustig doodlopende straat in een groene omgeving. Deze woning is tip top inorde .

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 620.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2013
Grond oppervlakte
440 m2
Referentie
3828820210810212742
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Aug 2021
€620.000 / --
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com