Kaart

4830 Limburg Huis
15 slaapkamers
€1.950.000

* * *

Langs een door bomen omzoomde dreef komt men op het domein van Kasteel Pietersheim. Het kasteel in neoklassieke stijl, dateert uit begin 1900, omgeven door een Engelse landschapstuin met aansluitend het Nationale Park Hoge Kempen. In 2017 werd het gerenoveerd tot een luxueus hotel en een toplocatie voor evenementen.
Via een ruime inkomhal, die vandaag dienst doet als onthaal, komt men in de verschillende grote ontvangstruimten met authentieke plafonds, prachtige vloeren en deuren. Het is de perfecte locatie met alle voorzieningen voor feesten, vergaderingen en diners met een professionele keuken en voorraadkamer in het souterrain. De royale trap leidt ons naar de verdiepingen waar 15 high-end afgewerkte hotelkamers met badkamer en alle comfort werden ingericht. Moderne technieken en luxueuze afwerking werden overal toegepast. Vanuit elke ruimte kan men genieten van de rustgevende omgeving en het prachtige zicht op de Engelse tuin.
Andere : privé parking, lift aanwezig.
Lanaken, gelegen in de provincie Limburg, is een gezellig en authentiek stadje met gemakkelijke toegang tot de uitvalswegen. Gelegen vlakbij Maastricht, Luik en Aken.
De prijs voor de aandelen van de vennootschap is te bepalen op basis van de boekhouding van de onderneming rekening houdende met de waardebepaling van het gebouw hierbij weergegeven.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.950.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
Z3EG5TN1-YS0
Makelaar Code
4664094
EPC Waarde
859 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
11 Oct 2022
€1.950.000 / Sotheby's Bruxelles
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com