Kaart

4830 Limburg
12 slaapkamers
Prijs op aanvraag
Omschrijving

De geschiedenis van Kasteel Ommerstein uit de 18e eeuw gaat tot de 13e eeuw terug. Tussen 1999 en 2007 werd het kasteel volledig gerenoveerd en voorzien van de meest luxueuze en duurzame materialen (modern ontwerp met art- deco-invloeden in een klassieke elegantie).
De ontvangsthal geeft toegang tot een bureau, een ontvangstsalon en een eetzaal met open haard, een volledig uitgeruste Obumex-keuken en een multimediasalon, eveneens met open haard. De 1ste verdieping kan bereikt worden via de trap of een lift en biedt 4 suites, met eigen dressing en badkamer. De zolder kan gebruikt worden als woon- of werkkamer. Het oudste gedeelte van het kasteel, de toren, geeft toegang tot een dakterras met uitzicht over het domein. In de gewelfde kelder, een wellnessruimte met sauna, fitness, 2 jacuzzi’s en een wijnkelder. In een aparte vleugel van de kelder is er een appartement voor inwonend personeel met slaapkamer, zitkamer, keuken, badkamer en dressing.
Het kasteel is omgeven door een park van 13,5 ha, aangelegd door een gerenommeerd tuinarchitect in 1810. De tuin werd voorzien van een verwarmd buitenzwembad en een buitendouche, die zowel vanuit de wellnessruimte als vanop het buitenterras bereikbaar zijn.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Veerle Viérin op +32 (0) 474 76 11 87.
Hierbij worden de aandelen van een vennootschap die het eigendom bezit, te koop aangeboden.

* * *

Kasteel Ommerstein, dat zijn oorsprong vindt in de 13e eeuw en gerenoveerd werd tussen 1999 en 2007, combineert hedendaagse luxe met historische charme. Met art-deco invloeden en klassieke elegantie, is dit kasteel afgewerkt met de meest duurzame en luxueuze materialen.
De entreehal leidt naar een bureau, een ontvangstruimte, een eetkamer met open haard, een volledig uitgeruste Obumex-keuken en een multimediaruimte, ook voorzien van een open haard. De eerste verdieping, toegankelijk via de trap of lift, heeft vier ruime suites met elk een eigen kleedkamer en badkamer. De zolder kan worden ingericht als woon- of werkruimte, terwijl de oudste sectie van het kasteel, de toren, een dakterras biedt met uitzicht over het hele terrein. In de gewelfde kelder bevindt zich een wellnessruimte met sauna, fitnessruimte, twee jacuzzi's en een wijnkelder. Een aparte vleugel van de kelder bevat een appartement voor personeel, voorzien van een slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer en kleedkamer.
Het kasteel wordt omringd door een 13,5 ha groot park, ontworpen door een bekende tuinarchitect in 1810. In de tuin is er een verwarmd buitenzwembad en een buitendouche, beide toegankelijk vanuit de wellnessruimte en het buitenterras.
Neem voor meer informatie contact op met Veerle Viérin via +32 (0) 474 76 11 87. Aandelen van een bedrijf dat eigenaar is van het pand, worden ter verkoop aangeboden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
RNI6FH52ZGQ0
Makelaar Code
4233293
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com