Home Huis 2450 Meerhout
Vennestraat 12
Kaart

Vennestraat 12

2450 Meerhout
€349.900
Omschrijving

Welkom in Meerhout! Hier vinden we ter hoogte van de Vennestraat 12 een karaktervolle, volledig instapklare gezinswoning met zeer gunstige ligging vlakbij het centrum van Meerhout en het op- en afritten-complex van de E313.

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3352989/woning-te-koop-in-2450-meerhout +++

Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld de zeer centrale ligging. Zo bevindt het pand zich in een zeer rustige straat, op slechts 3,4 km van het centrum van Meerhout en vlakbij verschillende faciliteiten zoals warenhuizen, winkels, scholen, sportfaciliteiten... Deze zeer unieke ligging vertaalt zich ook in de goede verbinding met omliggende steden en gemeenten. Zo bevindt het pand zich vlakbij het op- en afritten-complex van de E313, wat zeer vlotte verbindingen richting Hasselt, Antwerpen, het klaverblad van Lummen... garandeert. De combinatie van een rustige ligging (buiten het stadscentrum), samen met een goede bereikbaarheid, garandeert de perfecte balans op gebied van woon- en werkverkeer.

Binnen de woning staan begrippen als “comfort”, “lichtinval” en "open ruimte" volledig centraal. Met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 220 vierkante meter, is het zonder twijfel zeer aangenaam en ruim wonen. Als bijkomend pluspunt werd er recent nog geïnvesteerd in de aankoop en plaatsing van een ruime overkapping met zicht op te tuin, volledig afgesloten door glazen (wand)profielen en lichtspotjes.

Interessant om te vermelden:
Recent werd:
* Een glazen overkapping werd recent geïnstalleerd met zicht op de tuin. Terrasoverkapping TOPROOF ALIPLAST met gepoederlakt aluminium.
* Zolder geïsoleerd (zowel boven de slaapkamers en badkamer, alsook boven de inpandige garage)
*Geïnvesteerd in volledig nieuwe raampartijen (HR-glas b, kunststof>2000)
* De trap in de inkomhal volledig vernieuwd
* De tuin opnieuw heraangelegd
* Carport geplaatst

Bent u op zoek naar een instapklare, energiezuinige woning met gezellige open ruimtes en veel natuurlijke lichtinval? Dan is dit ongetwijfeld het pand waar naar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.900
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Referentie
3ICQU2K6QM8K
Makelaar Code
MVVennestraat12MeerhMVXC
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Nov 2022
€349.900 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com