Home Te Koop Huis 9500 Moerbeke
Meirbroekstraat lot 1
Kaart

Meirbroekstraat lot 1

9500 Moerbeke Huis Te Koop
140 m² wonen
397 m² perceel
3 slaapkamers

Meirbroekstraat lot 1 - 9500 Moerbeke - Betaalbare en energie-efficiënte Mi Casa woning beschikbaar in Moerbeke! Dit prachtige stuk grond, ideaal voor open bebouwing, ligt in een rustige zijstraat dichtbij het centrum. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een bescheiden perceel, maar toch willen genieten van de kwaliteit en het comfort van een Mi Casa woning.

De voorgestelde woning heeft een hal met toilet en vestiaire. Een gezellige woonruimte met open keuken biedt uitzicht op de tuin en het terras. Extra faciliteiten zoals een berging zijn aanwezig. De eerste verdieping bestaat uit drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met lavabo, bad en een apart toilet. De ruime zolder biedt tal van mogelijkheden. De prijs omvat de volledige afwerking volgens het standaard lastenboek, exclusief keuken, garage, registratierechten, notariskosten, BTW op woning, architect- en landmeter kosten, schilderwerk en nutsvoorzieningen.

Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp en afwerking zijn mogelijk. Graag een andere stijl, indeling of oppervlakte? We ontwerpen uw huis volgens uw specifieke wensen. De foto's tonen de variëteit aan mogelijkheden met Mi Casa, of u nu de voorkeur geeft aan landelijk, Long Island-stijl of modern design.

Afbeeldingen dienen als illustratie en zijn niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring door de stadsplanning en kan vereisen dat er vooraf bodem- of grondonderzoeken worden uitgevoerd. De plannen zijn een commerciële interpretatie ter goedkeuring.

* * *

Meirbroekstraat lot 1 - 9500 Moerbeke - Energiezuinige en betaalbare Mi Casa woning te Moerbeke!
Zeer gunstig perceel bouwgrond voor open bebouwing, gelegen in een rustig zijstraatje nabij het centrum van Moerbeke. Ideaal voor wie wil genieten van een bescheiden stukje grond en toch wil wonen in een mooie kwaliteitsvolle en energiezuinige Mi Casa woning! Betaalbare en unieke kans!

De voorgestelde woning beschikt over een inkomhal met toilet en vestiaire. De gezellige leefruimte met open keuken biedt uitzicht op tuin en terras. Een berging is aanwezig. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 comfortabel slaapkamers. Badkamer voorzien van lavabo, bad en afzonderlijk toilet. Ruime zolder met vele mogelijkheden. Bovendien is de volledige afwerking volgens het kwalitatieve basislastenboek reeds inbegrepen.De prijs is excl keuken, garage, registratierechten, notariskosten, BTW op de woning, erelonen architect/landmeter, schilderwerken en nutsaansluitingen.
Mi Casa staat voor maatwerk. Wijzigingen in ontwerp, afwerking,… zijn uiteraard mogelijk. Heeft u liever een andere stijl, andere planindeling of oppervlakte? Dan ontwerpen we de woning volledig op maat. Onderstaande foto’s tonen de uitgestrekte mogelijkheden van Mi Casa. Liever landelijk, Long Island-stijl of modern? We don’t copy, we create.

Afbeeldingen zijn ter illustratie en niet bindend. Het voorstel is onder voorbehoud van goedkeuring stedenbouw met mogelijks ook voorafgaande grondsonderingen of bodemonderzoeken. Plannen zijn een commerciële interpretatie ter goedkeuring.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 409.469
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
397 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
SY8KOZLMPLFF
Makelaar Code
2523
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Nov 2022
€409.469 / Makelaar De Smet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com