Kaart

9810 Nazareth Huis
302 m² wonen
6.454 m² perceel
4 slaapkamers
€798.000

* * *

Te Nazareth, een gemeente op een steenworp verwijderd van Gent, ligt deze woning met stalgebouw en piste op ca. 6500m2. De eigendom kent een zeer interessante ligging. Zo ligt deze uiterst landelijk, maar kent deze toch ook een vlotte verbinding via de E17.

De eigendom omvat vooreerst de recent gerenoveerde woning. De woning voorziet haar bewoners van alle ruimte en comfort. Zo is deze volledig uitgerust met ramen vervaardigd uit PVC met hoogrendementsbeglazing. Tevens zijn er ook rolluiken aanwezig. De woonst verwelkomt je via een ruime inkomhal die toegang biedt tot de lichtrijke leefruimte met aanpalende open keuken ingericht met keukentoestellen. Verder op het gelijkvloers is er ook nog een uiterst ruim toilet met lavabomeubel en een polyvalente ruimte aanwezig. Deze extra ruimte kan aangewend worden als bureauruimte of als mogelijks 5de slaapkamer. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, 4 ruime slaapkamers en een recent gerenoveerde badkamer. Eveneens beschikt de woning over een kelder, zolder en ruime garage.

Het buitengedeelte omvat een nieuw stalgebouw met 6 ruime en lichtrijke stallen, allen voorzien van een luikje, een extra raam en een deur die rechtsreeks toegang geeft tot een paddock. Verder is er in het stalgebouw ook nog ruimte voorzien voor stro- en hooiopslag, een zadelkamer, een ruimte om een wasplaats te voorzien en beschikt deze eigendom over een camerasysteem met 5 camera's. Op het dak van dit stalgebouw bevinden zich de zonnepanelen die aangesloten zijn op de batterij. Tevens is er ook een verlichte buitenpiste (20mx40m) aanwezig. De eigendom met een grootte van 6.454m2 omvat verder nog 2 omheinde weides en 2 paddocks.

Bent u op zoek naar een instapklare woning met de mogelijkheid om uw geliefde dieren aan huis te houden en te trainen? Dan is deze woning wat u zoekt!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 798.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.210
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
6.454 m2
Bewoonbare oppervlakte
302 m2
Referentie
2504UNGXB4FW
Makelaar Code
IF-3712
EPC Waarde
373 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220826-0002662506-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
Geen overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
23 Nov 2022
€798.000 / Immo Fluisteraar
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com