Home Huis 3670 Neerglabbeek
Weg naar Opitter 44
Kaart

Weg naar Opitter 44

3670 Neerglabbeek
1.860 m² perceel
4 slaapkamers
€430.000
Omschrijving

Omschrijving Deze statige, karaktervolle gezinswoning is gelegen op een perceel van 18a60ca en beschikt over talloze mogelijkheden! Deze karaktervolle gezinswoning is gelegen op een ruim perceel van 18a60ca. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een polyvalente ruimte met aparte ingang, een loods in achtertuin en een volledige kelder onder de woning!

Indeling:
Via de inkomdeur aan de voorzijde van de woning komen we in de inkomhal. Deze inkomhal leidt naar de prachtige L-vormige woonkamer. Deze woonkamer is recent volledig gerenoveerd en is voorzien van een parkettegelvloer, een fraai tv-meubel en er is een intact rookkanaal. Er is een mooie sierlijst en inbouwspots maken deze ruimte volledig af! Aansluitend is er een ruime, volledig geïnstalleerde leefkeuken. Deze mooie, recente keuken is uitgerust met volgende apparatuur: koelkast, stoomoven, combi-oven, afwasmachine, inductiefornuis met afzuigkap en een afwasmachine. In de keuken is airco voorzien! De wasplaats is te bereiken vanuit de keuken, hier vinden we functionele inbouwkasten en aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Er is een badmeubel met wastafel en toegang tot een inloopdouche.

Vervolgens vinden we op het gelijkvloers een badkamer, uitgerust met badmeubel en inloopdouche en een apart gastentoilet.
De deur aan de zijkant leidt naar de 2 ruimtes die de volledige breedte van de voorgevel beslaan. Deze 2 ruimtes worden gescheiden door een gyproc-wand en kan perfect dienst doen voor een zelfstandige activiteit (vb praktijkruimte + wachtzaal), maar ook een gelijkvloerse slaapkamer behoort zeker tot de mogelijkheden!

1ste verdieping:
De nachthal op de eerste verdieping leidt naar 4 slaapkamers op de eerste verdieping. Bovendien is er ook op deze verdieping een apart toilet. De grootste slaapkamer op de achterzijde is voorzien van airco en geeft toegang tot het dakterras met zicht op de achtertuin.

Kelder:
De kelder bevindt zich onder de gehele woning. In de kelder is er een wellnessgedeelte met Finse sauna & douches, aansluitend is er een multifunctionele kelderruimte die overgaat in de dubbele inpandige garage met sectionaal poorten - te bereiken langs de achterzijde.

Tuin + loods.
De zij- en achtertuin is te bereiken via een raam in de living. Het aangelegde terras voorzien van een fraaie overkapping gaat naadloos over in een prachtig aangelegde zij- en achtertuin! In de achtertuin is een gemetselde loods voorzien van ca. 150 vierkante meter.

MERK OP: de woning wordt verkocht op LOT 2 van bijgevoegd verdelingsplan (zie EXTRA INFORMATIE), dwz dat vanaf de linkergevel 4m bij de woning behouden blijft.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.108
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
1.860 m2
Referentie
7OGFXE1XLUUH
Makelaar Code
RT/1622/TK/2022
EPC Waarde
546 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
202211150002725754RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Nov 2022
€430.000 / Immobiliën Johan Telen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com