Home Huis 3850 Nieuwerkerken
Nieuwesteenweg 15
Kaart

Nieuwesteenweg 15

3850 Nieuwerkerken Huis
183.97 m² wonen
2 slaapkamers
€315.000

* * *

Nieuwesteenweg 15 - 3850 Nieuwerkerken - Pal in het centrum van Nieuwerkerken vinden we deze instapklare bel-étage woning terug met twee ruime slaapkamers. Alle nodige voorzieningen zoals supermarkten, scholen, … zijn op wandelafstand gelegen.

De woning werd in 2016 volledig afgewerkt en steeds zeer goed onderhouden. De elektriciteit is conform gekeurd tot 2040, het E-peil bedraagt E69 en er werd een C+ ventilatiesysteem geïnstalleerd.

Op straatniveau is er een inpandige garage voorzien met achteraan een ruime berging. Zeer gemakkelijk voor vuilnis of fietsen. In de berging is ook een stopcontact voorzien voor het opladen van fietsbatterijen.
Op de eerste verdieping vinden we een gastentoilet en een open leefruimte met woon- en eetkamer. Dankzij de grote ramen werd er een aangename lichtinval gecreëerd van vooraan tot achteraan in het appartement. De keuken geniet dankzij het eiland van voldoende opbergmogelijkheid en is uitgerust met alle nodige toestellen. Zo vinden we een kookplaat, koelkast, dampkap, afwasmachine en heteluchtoven. Aan de keuken vinden we ook nog een handige berging met aansluiting voor de wasmachine. Via de keuken is er ook toegang tot het ruime zuidgericht terras.
De tweede verdieping herbergt tot slot twee ruime slaapkamers een extra berging en de badkamer. De werd uitgerust met een mooi lavabomeubel, toilet en ruime inloopdouche. De master bedroom werd uitgerust met airco.
Via het luik is tot slot ook nog een bergzolder bereikbaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
183.97 m2
Referentie
NN7940VPHEQM
Makelaar Code
2220
Prijs Geschiedenis
25 Nov 2022
€315.000 / Empresa Consult
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com