Home Te Koop Huis 8710 Ooigem
Guido Gezellestraat 37
Kaart

Guido Gezellestraat 37

8710 Ooigem Huis Te Koop

Ontdek deze compacte, maar verrassend ruime woning, ideaal gelegen op een mooi en breed grondstuk van 809 m2. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een gezellige inkomhal, die je leidt naar de lichtovergoten woonkamer. Die biedt dan weer een open verbinding met de praktische leefkeuken, uitstekend voor gezellige dineravonden. Op de begane grond vind je ook een goed onderhouden badkamer, een handige wasplaats en een multifunctionele ruimte die perfect als slaapkamer of bureau kan dienen.

Deze charmante woning biedt bovendien een droge kelder, ideaal voor extra opslag of een persoonlijke wijnselectie. De bovenverdieping telt twee comfortabele slaapkamers en een royale berging voor nog meer ruimte en gemak. De woning is correct onderhouden, compleet met dubbele beglazing en PVC-schrijnwerk voor extra duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Buiten beschik je over een aparte, ruime garage of berging, perfect voor het veilig opbergen van voertuigen of gereedschap. Met een straatbreedte van 24 meter opent dit eigendom tal van mogelijkheden voor toekomstige uitbreidingen of verbouwingen. Een unieke kans om je droomwoning te realiseren op een ideale locatie!

* * *

Guido Gezellestraat 37 - 8710 Ooigem - Compacte woning bestaande uit inkomhal, woonkamer, leefkeuken, badkamer, wasplaats en slaapkamer (of bureau) beneden. Droge kelder. Boven zijn 2 slaapkamers en een ruime berging. Correct onderhouden en overal reeds dubbele beglazing en PVC-schrijnwerk. Aparte ruime garage/berging. Gelegen op mooi grondstuk van 809 m2 met een straatbreedte van een 24 meter. Tal van uitbreidings/-verbouwingsmogelijkheden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Kadastraal Inkomen
€ 809
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Referentie
VWJPNPNNWAHM
Makelaar Code
202244
EPC Waarde
895 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Jan 2024
€250.000 / Fundament
29 Nov 2022
€259.000 / Fundament
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com