Home Te Koop Huis 8710 Ooigem
Kapitein Commandant Vinckestraat 35
Kaart

Kapitein Commandant Vinckestraat 35

8710 Ooigem Huis Te Koop

Kapitein Commandant Vinckestraat 35 - 8710 Ooigem - Deze ruime en grondig gerenoveerde woning is voorzien van talrijke voordelen en is gelegen op een zuidelijk georiënteerd perceel van 720m².

Het is een zeer lichte, aantrekkelijke woning die meteen bewoonbaar is en perfect is voor een gezin. De grootte van de stijlvolle garage van 40m² biedt vele gebruiksmogelijkheden.

Bij binnenkomst is er een toilet en een gang die leidt naar de woonkamer en de trap naar de bovenverdieping. De ruime woonkamer heeft een cassettehaard en biedt een prachtig uitzicht op de zuidelijk gerichte tuin met een mooie plataan en Amerikaanse eik. De keuken is instapklaar en kan in de toekomst worden vernieuwd. Er is ook een droge, ruime kelder aanwezig, ideaal voor wijnliefhebbers. Daarnaast is er een grote wasruimte met een wastafel, ruime douche en een meubelstuk voor de wasmachine en droger, met een uitschuifbare lade voor de wasmanden.
Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers met elektrische rolluiken, een apart toilet en een kantoor op de overloop. De stijlvolle design badkamer is een uitnodiging om te ontspannen. Het bad, de douche en de dubbele wastafel maken het plaatje compleet.
Samengevat, dit is een solide en praktische woning.

Enkele van de voordelen zijn een cassettehaard met nieuwe dubbelwandige roestvrijstalen buis, een waterput van 15.000 liter met filters, zonnepanelen met omvormer voor 3.900 kWh, een nieuw geïsoleerd dak (2020), ventilatiesysteem D met koelfunctie, een ruime geïsoleerde zolder, vernieuwde ramen en deuren (2015) en tot slot een zeer aangename en gezellige buurt.
Kom langs, neem een kijkje en maak de koop rond!

* * *

Kapitein Commandant Vinckestraat 35 - 8710 Ooigem - Ruime, degelijk gerenoveerde woning met tal van troeven op een tuin zuidgericht perceel van 720m².

Deze zeer lichtrijke, mooie woning is volledig instapklaar en ideaal voor een gezin. Ook een grote deftige garage van 40m² laat vele toepassingen mogelijk.

Inkom met toilet en doorgang naar living en trap naar verdiep. Ruime living met haardcassette en knap zicht op de zuidgerichte tuin met mooie plantaan en Amerikaanse eik. De keuken is instapklaar en kan met de tijd vernieuwd worden. Er is een droge, ruime kelder aanwezig, ideaal voor wijnliefhebbers. Verder is er een grote wasplaats voorzien van wastafel, grote douche en een meubel waar wasmachine en droogkast op hoogte in staan, met uittrekbare schuif voor de wasmanden.
Boven hebben we drie slaapkamers met elektrische rolluiken, een afzonderlijk toilet en een bureel op de overloop. Een knappe designbadkamer nodigt uit om te genieten. Bad, douche en dubbele wastafel maken dit geheel af.
Kortom, een degelijke en handige woning.

Troeven Open haardcassette, nieuwe dubbelwandige inox buis 15.000 l grote, aangesloten waterput met filters Zonnepanelen met omvormer, 3.900 kWh Nieuw dak met isolatie (2020) Ventilatie D met koelfunctie Ruime, geïsoleerde zolder Vernieuwde ramen en deuren (2015) Zeer goede en gezellige buurt
Kom, kijk en koop!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1974
Referentie
95QRF9P0P280
EPC Waarde
238 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
30 Nov 2022
€449.000 / Immo Francis De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com