Home Huis 2360 Oud-Turnhout
Dennenlaan 7
Kaart

Dennenlaan 7

2360 Oud-Turnhout
621 m² wonen
13000 m² perceel
5 slaapkamers
€2.500.000
Omschrijving

Op één van de mooiste locaties in Oud-Turnhout en heerlijk verscholen achter uw eigen oprijlaan bevindt zich dit riant en tijdloos landhuis. Het biedt u 5 slaapkamers, 4 badkamers, binnenzwembad en wellness, tennisveld, een schitterende orangerie en een ondergrondse parkeerkelder voor ruim 14 wagens. Dit alles op een tot in de puntjes onderhouden domein van maar liefst 13.000m², aangelegd met een prachtige zonneterrassen, natuurlijke vijver en parktuin. Hier woont u in alle rust en volledige privacy, en toch op slechts enkele autominuten van de E34, met een vlotte verbinding naar zowel Antwerpen als Eindhoven. 

Gelijkvloerse verdieping
De inkomhal met gastentoilet en garderobe biedt toegang tot het bureau en alle leefruimtes, telkens met een schitterend zicht op de tuin en de terrassen. Hier heeft u meerdere zithoeken, de eetkamer en een werkelijk prachtige orangerie in staal die u winter en zomer het gevoel geeft midden in de tuin te leven. De recente leefkeuken (Bulthaup) met ontbijthoek is compleet uitgerust voor de hobbykok met kwaliteitstoestellen van Miele en Atag (oven, combi-oven, stoomoven, warmhoudlade, vaatwasser, gasfornuis, 2 koelkasten en diepvries). Verder nog een binnenzwembad met jetstream, aparte jacuzzi, gashaard, toilet en douche. Een ruime, dubbele garage maakt deze verdieping compleet. 

Eerste verdieping
In de linkervleugel bevindt zich de hoofdslaapkamer met ensuite dressing, balkon en luxe badkamer. Vervolgens zijn er nog 3 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Via de linnenkamer bereikt u een 5e (slaap)kamer. Deze is via een aparte trap bereikbaar en bijgevolg ideaal voor uw kantoor of au-pair. 

Tweede verdieping
De bovenste verdieping is te bereiken via een vaste trap, en is ingericht als bergzolder en een multifunctionele kamer (eventueel bureau, speelkamer of extra slaapkamer). 

Kelderverdieping
De volledige woning is onderkelderd met onder meer een werkplaats, technische ruimtes, voorraadkelders, wijnkelder en wellness met sauna en stoomcabine. Grootste troef hier is de parkeerkelder voor ruim 14 wagens, uitgerust met een wasinstallatie, klimatisatie, dames- en herentoilet, ... Kortom, ideaal voor de autoliefhebber. 

Buitengebeuren
Het domein van circa 1,3ha is tot in de perfectie onderhouden en voorzien van een tennisveld met rubber coating, riante zuid en west georiënteerde terrassen, een natuurlijke vijver, rozentuin en bos. Het perceel bestaat uit meerdere, samengevoegde villakavels en bevindt zich op het hoogste punt in Oud-Turnhout. Het geheel is tot slot volledig omheind en te bereiken via een lange, private oprijlaan. 

Bijzonderheden 
- Airco in de slaapkamers
- Centrale verwarming op aardgas, combinatie van vloerverwarming, radiatoren en convectoren
- Lift mogelijk
- Overal alarm 
- Camerabeveiliging
- Sproeiinstallatie op grondwater 
- Centraal stofzuigersysteem 
- Zeer gunstige EPC-score van 178 kWh/m²/jaar

Neem een kijkje doorheen dit eigendom via de interactieve plannen: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/2932

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.500.000
Kadastraal Inkomen
€ 5.948
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
13000 m2
Bewoonbare oppervlakte
621 m2
Referentie
1511020211018135258
Makelaar Code
5130 TCV
EPC Waarde
178 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20200826-0002307624-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
woonpark
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
18 Oct 2021
€2.500.000 / De Boer & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com