Home Huis 8460 Oudenburg
Brugsesteenweg 265
Kaart

Brugsesteenweg 265

8460 Oudenburg Huis
€495.000

* * *

Brugsesteenweg 265 - 8460 Oudenburg - Wonen op een centrale ligging nabij natuurdomein de Hoge Dijken. Genieten van een ruime privé tuin die een oase van rust ademt, doch gelegen in een bruisende levende omgeving. Wij bouwen alles in 1 project. Gelegen langs de Brugsesteenweg 265 Roksem op een perceel van 1.214 m² bouwt Residentie Vastgoed een exclusieve nieuwbouwvilla. De villa wordt gekenmerkt door zijn moderne uiterlijk en tijdloze vormgeving.

De villa bestaat op de gelijkvloerse verdieping uit een ruime inkomhal met apart toilet en was -en bergruimte, een lichtrijke woonkamer met open ingerichte keuken met aparte keukenberging. Door de grote raampartijen wordt de tuin volledig in de leefruimtes opgenomen. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een nachthal met apart toilet en bergruimte en een ruime badkamer die plaats biedt voor zowel een bad als douche.

De villa zelf is gelegen langs de Brugsesteenweg te Oudenburg, de verbindingsweg tussen Westkerke (Oudenburg) en Jabbeke. Vanuit Westkerke kunt u alle richtingen (Gistel, Eernegem, Oudenburg, …) uit. Nabij de villa vinden we natuurdomein de Hoge Dijken, alsook enkele speciaalzaken, supermarkten, …
Op 600 meter van de villa vinden we een bushalte, waardoor deze tevens via het openbaar vervoer vlot te bereiken is alsook vinden we op zo’n anderhalve kilometer zowel basisschool De Tandem te Roksem als vrije basisschool De Loopbrug te Zerkegem.

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
997VHC0KIX08
Makelaar Code
6261040
Prijs Geschiedenis
25 Nov 2022
€495.000 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com