Home Huis 3910 Pelt
Lilsemolenstraat 3
Kaart

Lilsemolenstraat 3

3910 Pelt
253 m² wonen
3.190 m² perceel
3 slaapkamers
€549.999
Omschrijving

Omschrijving Volledig instapklare en gerenoveerde woning op 31a90ca met werkhuis te koop in een zeer rustig doodlopende straat! Indien u een dierenliefhebber bent (bijvoorbeeld van paarden), dan kan deze woning met wei en voorziening voor de dieren absoluut zijn wat u zoekt.

Deze woning werd in 2021 volledig gestript en gerenoveerd. De woning beschikt over een zeer laag EPC en is perfect instapklaar.

Gelijkvloers:
De woning heeft gelijkvloers een zwarte open keuken met stoomoven, combi-oven, vaatwasser, zeer ruime koelkast, spoelbak en inductievuur. Vervolgens is aanpalend de koele kelder met vakverdelingen om extra voedingswaarden te bewaren. De keuken staat in verbinding met de volledig opengetrokken leefruimte van maar liefst 76m². Hier ligt een parketimitatietegel, zijn inbouwspots voorzien en staat ook een prachtige haard. Deze haard is voorzien van een ventilator, zodat deze makkelijk het gelijkvloers kan verwarmen. De leefruimte heeft aansluiting op de prachtige tuin, waardoor het heerlijk vertoeven is hier. Verder is er gelijkvloers ook een badkamer met ruime inloopdouche, dubbele lavabo en een toilet. Daarnaast is er een ruime berging (13m²) met inbouwkasten en spoelbak, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Vanuit de wasruimte kan u via een vlizotrap de zolder van de aanbouw op. Deze is ook volledig geïsoleerd en hier hangt de gasketel van 2019. Eventueel zou u deze ruimte nog kunnen omvormen tot een extra slaapkamer. De vloerverwarming is heel uitgebreid aangelegd met voldoende groepen waardoor deze ruim genoeg capaciteit heeft en als hoofdverwarming dient.
Als laatste hebben we gelijkvloers een zeer ruime volledig geïsoleerd garage (35m²) en carport (23m²), met voorbereiding van sproei-installatie. Hier is zowel koud, als warm water, verwarming en zelfs internet voorzien. Onder de garage bevindt zich een grote regenwaterput.

Verdiep & zolder:
Op verdiep zijn er vervolgens twee ruime slaapkamers (16m²) en bevindt zich de hoofdbadkamer (13,5m²). Hier is opnieuw een dubbele lavabo voorzien, een ruime inloopdouche, een toilet en ook een ligbad. Ook is hier een ingebouwde radio geïnstalleerd. Om het huis compleet te maken is er een vaste trap naar de zolder, waar een prachtige ruimte (48m²) werd gecreëerd als master bedroom of die eventueel kan dienen als bureauruimte/mancave. Op zolder zijn alle voorzieningen aanwezig voor eventueel een kleine badkamer. Zo is er warm en koud water, een afvoer, voorziening airco en verwarming. Deze ruime lichte zolder heeft twee grote velux dakvensters en dakkapel. Ook is er nog een extra opbergruimte hier.

Buiten:
Dan uiteraard hebben we ook een enorm ruim werkhuis (130m²) met aansluitend stallen. Het werkhuis is een ideale ruimte voor zelfstandigen. De ruimte kan verwarmd worden door een houtkachel. Er is drijfkracht aanwezig en heeft diverse aparte onderverdeelkasten. Hier kan u perfect uw beroep uitoefenen. Naast de stallen is er ook een houtopslag voor de kachels, alsook bevindt zich hier de grondwaterput.

Om het plaatje compleet te maken, is er een goed verzorgd terras, een afgezette weide en een plantenserre van ruim 20m² voorzien van stroom en water.

Extra's:
Iedere kamer is voorzien van internet en een CAI-aansluiting alsook is het huis voorzien van dimmers. De woning heeft een intelligente kamerthermostaat die bedienbaar is met de smartphone alsook de thermostaatknoppen van de radiatoren zijn op afstand bedienbaar. De gehele woning is voorzien van PVC-ramen met hoogrendementsglas, alle ruimtes hebben draaikiepramen en bevatten minstens één vliegenraam. Daarnaast heeft het hele huis (elektrische) rolluiken. Het dak heeft ook een nieuw overzetdak gekregen en extra isolatie. Het gehele huis is volledig voorzien van een hoogwaardige spouwmuurisolatie, uitgevoerd in 2022. Dit samen zorgt dan ook voor een impressionante lage EPC-waarde van 155 (categorie B).
Verder zijn er nog extra dakplaten voor het werkhuis op voorraad die identiek zijn aan deze van de hoofdwoning.

Voor meer info of een bezichtiging, contacteer ons op 011 64 55 00 of mail naar info@vastgoedfransen.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.999
Kadastraal Inkomen
€ 731
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1953
Grond oppervlakte
3.190 m2
Bewoonbare oppervlakte
253 m2
Referentie
E2I0AM4-91G0
Makelaar Code
6260390
EPC Waarde
155 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20221010-0002693509-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Nov 2022
€549.999 / Vastgoed Fransen & Co
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com