Home Huis 6987 Rendeux
Kasteel van Rendeux
Kaart

Kasteel van Rendeux

6987 Rendeux
17 slaapkamers
€2.800.000
Omschrijving

In het hart van de Belgische Ardennen bevindt zich het 17de eeuwse kasteel van Rendeux, temidden van een landgoed van ± 7,9 ha met uitzicht op de Ourthe. Het kasteel werd gebouwd met lokale natuursteen en met behoud van charme en originele elementen werd het in 1997 grondig gerenoveerd door de huidige eigenaren. Vandaag wordt het uitgebaat als hotel-restaurant waar de jagers hun vaste stek hebben en vakantiegangers met plezier telkens terugkeren.
Via een ruime inkomhal met een grote eiken trap, krijgt men toegang tot de verschillende salons en ruime ontvangst- en seminarieruimtes. De eerste en tweede verdieping omvatten in het totaal 17 luxe-kamers met telkens een badkamer en modern comfort. Op de derde verdieping bevindt zich een ruim appartement voor een conciërge. Op de benedenverdieping is er vandaag een restaurant met een professioneel uitgeruste keuken, wijnkelder, voorraadkelders, koelcellen en vestiaire. Dit gedeelte is eveneens toegankelijk via een aparte ingang.
Andere: lift voorzien, grote parking, bijgebouwen.
Hier worden aandelen van een vennootschap, die het volledige eigendom van het omschreven gebouw bevat, te koop aangeboden. De prijs voor de aandelen is te bepalen o.b.v. de boekhouding van de vennootschap rekening houdende met de waardebepaling van het hier omschreven eigendom.
Dit alles op een unieke plaats met authentieke fauna en flora in hart van de Belgische Ardennen aan de rivier de Ourthe en kort bij Durbuy en Marche-En-Famenne.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.800.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
S6GT4YRPUZ68
Makelaar Code
4896214
Prijs Geschiedenis
17 Oct 2022
€2.800.000 / Sotheby's Antwerpen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com