Home Te Koop Huis 3191 Schiplaken
Bieststraat 224
Kaart

Bieststraat 224

3191 Schiplaken Huis Te Koop
160 m² wonen
196 m² perceel
3 slaapkamers

Deze sfeervolle woning ligt midden in het centrum van Schiplaken, op slechts 3,7 km van de autostrade E19. Hier vindt u allerlei winkels zoals een bakker, slager en apotheek. De woning is in de loop der jaren op verschillende punten gemoderniseerd, waaronder een compleet geïsoleerd dak, nieuwe condensatieketel op aardgas en nieuwe badkamer.

Bij binnenkomst via de hal komt u rechts in de ruime, lichte woonkamer die doorloopt naar de keuken. Achter de keuken bevindt zich de vernieuwde badkamer met een enkele wastafel, inloopdouche en toilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de veranda en garage. Ook de kelder is bereikbaar via de inkomhal.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal u naar de drie slaapkamers en via een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze biedt een grote ruimte die kan worden omgebouwd tot twee extra slaapkamers. De woning heeft ook een kleine tuin naast het pand, waarvan de grootte door een landmeter-expert wordt vastgesteld voor registratie bij het kadaster.

Belangrijkste kenmerken: gunstige locatie, ruim huis met potentieel voor extra kamers, lichte woonruimte.

* * *

Bieststraat 224 - 3191 Schiplaken - Deze gezellige woning is zeer gunstig gelegen in het centrum van Schiplaken waar u tal van handelszaken hebt (bakker, beenhouwer, apotheker,...) tevens is de autostrade (E19) op slecht 3,7km verwijderd. De woning heeft gedurende de jaren al enkele vernieuwingen gehad waaronder het volledig isoleren van het dak, nieuwe condensatieketel op aardgas, nieuwe badkamer. Indeling: Gelijkvloers: U betreedt de woning via de inkomhal, rechts hebt u de ruime/lichtrijke leefruimte die uitgeeft op de keuken. Achter de keuken hebt u de vernieuwde badkamer die beschikt over een enkele lavabo in meubel, inloopdouche en toilet. Via de leefruimte kan u ook naar de veranda die uitgeeft op de garage. Via de inkomhal kan je ook nog naar de kelderruimte. Verdieping: Op de eerste verdieping kan u via de nachthal naar de 3 slaapkamers alsook via een vaste trap naar de 2de verdieping die beschikt over een mooie ruimte waar u nog de mogelijkheid heeft om 2 slaapkamers te maken. Tevens beschikt de woning over een tuintje naast het pand dat door een landmeter-expert werd opgemeten en zal doorgegeven worden aan het kadaster. Troeven: Gunstige ligging (centrum, autostrade) Ruime woning met mogelijkheid tot extra kamers Lichtrijke leefruimte

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1936
Grond oppervlakte
196 m2
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
9IL4Z4R1U9PU
Makelaar Code
1040632
EPC Waarde
374 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220303-0002556900-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied
Prijs Geschiedenis
08 Apr 2022
€365.000 / ERA Peeters & Verboven
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com