Kaart

1640 Sint-Genesius-Rode
5 slaapkamers
€3.800.000
Omschrijving

Gelegen in de wijk van de Oude Golf van Sint-Genesius-Rode, in 2009 grondig gerenoveerd familiehuis met een totale oppervlakte van ± 960 m² op een verhoogd/aangelegd terrein van ± 33 are ideaal gericht (zuid/west) en ingericht met een verwarmd zwembad in mozaïek met overloop.
Deze prachtige woning combineert charme uit de oude tijd met een hoogwaardige afwerking en bestaat op de begane grond uit een entreehal met garderobe die aan de ene kant leidt naar de gastentoilet en aan de andere kant naar de grote recepties bestaande uit een woonkamer met open haard die toegang geeft tot een terras en een zitkamer met bibliotheek, een aparte eetkamer en een Obumex keuken uitgerust met Gaggenau en La Cornue piano die uitkomt op de orangerie met open haard. Op de eerste verdieping, de master suite met dubbele kleedkamer en badkamer, evenals een aangrenzend onafhankelijk kantoor, twee slaapkamers met kleedkamers en badkamers en suite en een familiekamer. De tweede verdieping heeft twee extra slaapkamers met en-suite badkamers.
Andere kenmerken zijn een thuisbioscoop, volumetrisch alarm, B&O geluidssysteem, airconditioning op de verdiepingen, dubbele garage, parkeerplaatsen, wasruimte, ingerichte wijnkelder en talrijke opslagkelders.
De voormalige golf van Rode ligt in de onmiddellijke nabijheid van het Zoniënwoud, in de buurt van ruitersportcentra, scholen en een tennisclub. Het biedt een groene en rustige omgeving.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Bertrand de Moffarts op +32 (0) 475 944 508.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 3.800.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
4G0I16OG-NFY
Makelaar Code
5096807
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
11 Nov 2022
€3.800.000 / Sotheby's Antwerpen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com