Kaart

Terlaak 85

3980 Tessenderlo Huis
210 m² wonen
5 slaapkamers
€499.000

* * *

Terlaak 85 - 3980 Tessenderlo - Leuke gezinswoning met 5 (6) slaapkamers en een leuke tuin, gelegen in een doodlopende straat in Hulst Tessenderlo. De rustige ligging, maar toch dichtbij de op- en afrit van de E313 biedt heel wat voordelen. Scholen en winkels bevinden zich op fietsafstand, net zoals het openbaar vervoer. Het gezellige centrum van Tessenderlo met nog meer winkels en gezellige horeca, bevindt zich op enkele minuutjes rijden.

Via de inkomhal bereik je de trap om naar boven te gaan en links en rechts op het gelijkvloers zijn er nu 2 ruimtes die momenteel benut worden als kledingwinkel. Deze kunnen echter ook dienst doen als bureau of slaapkamer. Hier bevindt zich ook nog het apart toilet.

Als je door deze ruimte doorgaat arriveer je in de mooie open keuken. Deze is volledige uitgerust met vaatwasmachine, gasvuur, ingebouwde microgolf , oven en ijskast. Naast de keuken heb je voldoende opbergruimte in de berging. De living en keuken is voorzien van grote raampartijen waardoor je de hele dag geniet van natuurlijk daglicht. Ook is er pelletkachel in de living, die zorgt voor een gezellige warmte.

Op de 1ste verdieping hebben we een badkamer met dubbele lavabo, groot ligbad en een douche apart. Het is fijn dat hier een 2de toilet is. Er zijn 4 ruime slaapkamers(16,12m², 9,43m², 13,73m² en 13,55m²). In elke kamer kan een dubbel bed staan en is er nog plek voor kasten. Aan de grootste slaapkamer is aansluitend een dressing(5,56m²). Er zijn rolluiken aanwezig in elke slaapkamer.

In de tuin is het heerlijk vertoeven met een mooi, verwarmd zwembad van 8m op 3m en een overdekte jacuzzi. Het wellness gevoel is volledig af met in de leuke poolhouse nog een sauna.

Het gunstige EPC van deze woning bedraagt 152 kWh/m². Er is een warmtepomp aanwezig en 32 zonnepanelen (samen goed voor 12.800 kWpiek).

Spreekt deze rustig gelegen, instapklare woning met minstens 5 slaapkamers jullie aan? Contacteer ons via info@bosmanvastgoed.be voor meer info en/of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score B / G-score B).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
UDYY7XBMJDO7
Makelaar Code
838
Prijs Geschiedenis
02 Mar 2023
€499.000 / Bosman Vastgoed
01 Dec 2022
€525.000 / Bosman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com