Home Huis 3980 Tessenderlo
Geelsebaan 80
Kaart

Geelsebaan 80

3980 Tessenderlo Huis
160 m² wonen
3 slaapkamers
€209.000

* * *

Geelsebaan 80 - 3980 Tessenderlo - Charmante halfopen bebouwing met 3 slaapkamers en garage op de Geelsebaan in Tessenderlo.

De woning is gelegen op wandelafstand van het bruisende centrum van Tessenderlo. Deze centrale ligging biedt heel wat voordelen; Carrefour, warme bakker, openbaar vervoer en lagere school bevinden zich op wandelafstand van het huis. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich op slechts enkele minuutjes rijden.

Deze stevig gebouwde woning betreden we via de inkomhal die ons leidt naar de ruime, zonnige woonkamer (34 m²) waarbij we dankzij de grote ramen, genieten van veel natuurlijk lichtinval.

Aansluitend bevindt zich de keuken (16 m²) met eetkamer. Tevens is de woning praktisch ingericht met een berging waar de nodige voorzieningen zijn voor de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vinden we de 3 slaapkamers (9m², 12,25 m² en 17m²), die ook allemaal voorzien zijn van centrale verwarming.

Vanuit de eerste verdieping betreden we via een vaste trap de zeer grote zolderruimte (29 m²), die heel wat inrichtingsmogelijkheden met zich meebrengt.

Een kelder (8m²) en uitpandige garage (20m²) zijn hier ook aanwezig. Daarbij is er ook een ruime oprit, die voldoende parkeermogelijkheden biedt.

De woning wordt verwarmd op aardgas (Vaillant 2014) en beschikt deels over ramen met dubbel glas, wat resulteert in een zeer goede EPC-waarde (345 kWh / m² jaar, label D) voor een woning van deze leeftijd.

Spreekt deze gezinswoning jullie aan? Contacteer ons via info@bosmanvastgoed.be voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar op kantoor. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score C / G-score C).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 209.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
160 m2
Referentie
1AQ89X4H8DI4
Makelaar Code
839
Prijs Geschiedenis
01 Dec 2022
€209.000 / Bosman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com