Home Huis 3272 Testelt
Woningen Bergstraat Averbode
Kaart

Woningen Bergstraat Averbode

3272 Testelt
Prijs op aanvraag
Omschrijving

Op zoek naar een stijlvolle woning in een kleinschalige verkaveling te midden van het groen met achterliggend bos? Kom dit dan zeker ontdekken!


De 6 woningen zijn allemaal unieke, knappe, architecturale pareltjes. Ze genieten een leuke tuin en liggen in een groene omgeving. Tegelijk liggen ze op een boogscheut van het centrum van Averbode, op wandelafstand van scholen, supermarkten, horecazaken en openbaar vervoer. Vergeet ook niet de wandelgebieden en culturele trekpleisters zoals de abdij van Averbode,… Kortom, Averbode heeft heel wat te bieden!

Thys Housing is specialist in staalbouw. Staalskelet is dan ook de basis van de woningen. Staal is een zeer sterk, veelzijdig en volledig recycleerbaar product. Elke woning wordt volledig in kaart gebracht vooraleer ze wordt gebouwd. Dankzij deze grondige en precieze voorbereiding worden de woningen in een mum van tijd afgewerkt op de werf.
Hoogwaardige en duurzame afwerking wordt gegarandeerd, alsook kan je rekenen op een energiezuinige woning met zonnepanelen en een E-peil < 20. U geniet hierdoor een vrijstelling van 50% van uw kadastraal inkomen gedurende de eerste 5 jaar.

Info en verkoop:
De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. U kan kiezen tussen een aankoop onder de vorm van een Wet Breyne of een betaling bij oplevering!
Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 014/39 19 10 of info@heylenvastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
RF0-9OJUZ0ZW
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com