Home Huis 4910 Theux
Route du Congrès de Polleur 37-c
Kaart

Route du Congrès de Polleur 37-c

4910 Theux
278 m² wonen
2300 m² perceel
3 slaapkamers
€559.000
Omschrijving

De eerste indruk is altijd de juiste.
Zodra u de privé oprijlaan en de elektrische poort oversteekt, komt u in een ruimte van rust, groen en stilte, onderbroken door het getjilp van vogels, omzoomd door heggen en geheel omheind.
Toch zijn we dicht bij het mooie centrum van Theux, op een steenworp van de Saint-Roch school. Er is niets aan te doen. Je hoort de stilte, zonder tegenspraak.

De avonden zijn ideaal om te flaneren op de terrassen en in de tuin. Op vakantie tot morgenvroeg!
Het gebouw is niet te overtreffen, netjes, opgeruimd, uitgerust, betrouwbaar, kijk maar: kwaliteitsmaterialen, cellenbetonblokken en decoratie in eigentijdse kleuren.
Grote woonkamer met Amerikaanse keuken van +- 60 m² in L-vorm, ingericht met grote DV anti-UV ramen en elektrische rolluiken met uitzicht op de tuin. Houten K7, massief houten deuren, .
In het hele huis, gevoel van ruimte. Op de eerste verdieping, met massieve visgraat parketvloer, kasten en dakramen, zijn er drie slaapkamers, mogelijk vijf.
U zou er eventueel een grote studio of een mini-appartement van kunnen maken, voor een meer zelfstandige, een toeristische accommodatie (mits vergunning) of een vrij beroep.
Technisch zeer coherent en up to date: grote garage werkplaats met sectionale deuren, carport voor camper, meer dan 10 parkeerplaatsen, tuinchalet, maairobot.
Uiterst zuinige villa, omdat PEB B na een mooie isolatie van het geheel en fotovoltaïsche panelen, tank van 5000 liter. Brand- en veiligheidsbewaking door middel van alarm en camera's die met een smartphone worden bestuurd en bediend.
De kers op de taart is dat vanachter in de tuin een toegang is tot de beek zonder enig gevaar voor de woonkamers, omdat het huis op een landtong is geplaatst en de beekbocht goed is gepositioneerd.
Er zijn er niet veel zoals deze Century 21 Or Bleu 087/22.00.21

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 559.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2300 m2
Bewoonbare oppervlakte
278 m2
Referentie
F6HI54KIS5H1
Makelaar Code
396-689
Prijs Geschiedenis
04 Nov 2022
€559.000 / C21 Or Bleu
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com