Home Huis 9910 Ursel
Rozestraat 10
Kaart

Rozestraat 10

9910 Ursel
276 m² wonen
3 slaapkamers
€329.000
Omschrijving

Woonst met handelspand gelegen te Ursel
Deze woonst met handelspand in het centrum van Ursel is op zoek naar een nieuwe eigenaar! Bovendien mogelijkheid tot ombouwen naar twee wooneenheden.
Laat u inspireren door de veelzijdigheid van dit pand en plan vandaag nog uw bezoek met Ellen op het nummer 0474 86 04 52 of via ellen@heritagevastgoed.be.
Via de traphal betreedt je de ruime woonst  (+/- 140 m²) met volledig geïnstalleerde keuken, eetkamer en woonkamer met open haard, bijkeuken, nachthal, technische ruimte, 3 slaapkamers, badkamer (douche en dubbele lavabo) en toilet alsook toegang tot de zolderruimte. De woonkamer kijkt uit op het zuidgericht terras.
Was het altijd jouw droom om een handelszaak uit te baten? Dan hebben wij een unieke kans voor jou! Dit modern handelspand in het hart van Ursel (Aalter) is op zoek naar nieuwe eigenaars met zin voor ondernemen. Dankzij de ruime woonst boven het handelspand biedt dit bovendien de perfecte locatie om wonen en werken te combineren! Het gelijkvloers handelspand van +/- 160 m2 omvat een winkelruimte met afzonderlijke zij-ingang, verschillende werkateliers en bergingen, een keuken, diverse koelcellen, wasplaats en afzonderlijke bureelruimte.
Verdere troeven zijn ongetwijfeld de talrijke mogelijkheden die dit pand biedt! Zo is het handelspand momenteel ingericht als slagerij, maar dit is slechts één van de vele mogelijkheden waarvoor dit pand dienst kan doen (winkel, vrije beroepen, praktijkruimte,...) . Bovendien mag er ook omgebouwd worden naar twee woongelegenheden.
Laat u inspireren door de veelzijdigheid van dit pand en plan vandaag nog uw bezoek met Ellen op het nummer 0474 86 04 52 of via ellen@heritagevastgoed.be.
Info: - EPC: label C, 230 kWh/m² - Stedenbouw: Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv - Watertoets: perceelscore A, gebouwscore A - De bovenvermelde oppervlakte betreft de bruto oppervlakte zoals vermeld in het EPC-attest

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
276 m2
Referentie
6DS71J63JYLP
Makelaar Code
800
EPC Waarde
230 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
10 Nov 2022
€329.000 / Heritage Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com