Home Huis 1602 Vlezenbeek
Vlezenbeeklaan 165
Kaart

Vlezenbeeklaan 165

1602 Vlezenbeek Huis
452 m² wonen
1.556 m² perceel
5 slaapkamers
€1.300.000

* * *

Vlezenbeeklaan 165 - 1602 Vlezenbeek - Living Stone biedt u deze centraal gelegen doktersvilla aan op wandelafstand van het centrum van Vlezenbeek en gelegen in de omgeving van winkels, openbaar vervoer, horeca en belangrijke verbindingswegen.

Deze villa bestaat op het gelijkvloers 250m² uit een hoofdinkom naar het private gedeelte en een gescheiden zijingang voor patiënten/klanten van de praktijk-/kantoorruimte. In dit gedeelte vindt een hal, wachtzaal met toilet, praktijkruimte en apart bureau met overal inbouwkasten. In de statige inkomhal van het private gedeelte ontdek je een gastentoilet en vestiaire, een zeer gezellige woonkamer met voleiken parket en open haard, aansluitend de eetkamer met natuurstenen vloer en mooi zicht op het zonneterras en de tuin met zwemvijver. Aan de volledig ingerichte keuken met eet-en kookeiland bevindt zich een berging-wasplaats die uitgeeft op het terras en de tuin.

Een houten trap biedt u toegang tot de 1ste verdieping 220m² waar u 4 zeer grote slaapkamers - waarvan de hoofdslaapkamer ook een groot terras heeft - en 1 kleinere kamer zal ontdekken + een badkamer met bad, douche en dubbele wastafel en een tweede badkamer met bad en 2 lavabo's.

De zolder is bereikbaar via een uittrekbare trap. Deze villa is volledig onderkelderd deels als stockage- en wijnkelder, deels als kruipkelder.

Er is een inpandige garage voor 2 wagens met volautomatische poort.

In deze prachtig aangelegde parktuin omgeven door volwassen groen vindt u tevens een mooie zwemvijver. Het grote zuidgericht terras is voorzien van een elektrische zonnetent.

Ruime parkeermogelijkheden achteraan en aan de zijkant van de eigendom. Een automatische poort scheidt de zijingang van de achterkant van de eigendom.

Volledige betonstructuur (ook de zoldervloer) - overal vliegenramen - PVC ramen met dubbele beglazing - alarm - waterverzachter - ondergrondse en gekeurde stookolietank van 10.000 liter

Vergunning uitgereikt - Woongebied - Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd - Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig - Verkavelingsvergunning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.300.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1975
Grond oppervlakte
1.556 m2
Bewoonbare oppervlakte
452 m2
Referentie
TJLMBPT6LCH8
Makelaar Code
4891584
EPC Waarde
325 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
2703246
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
26 Aug 2022
€1.300.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com