Home Huis 3830 Wellen
Plattestraat 5
Kaart

Plattestraat 5

3830 Wellen
212 m² wonen
1.712 m² perceel
€535.000
Omschrijving

LANDELIJKE & RUSTIG GELEGEN OB MET 4 SLKS OP EEN PERCEEL VAN RUIM 17A

Deze karaktervolle woning vinden wij terug in de Plattestraat ter hoogte van huisnummer 5 in Wellen. De woning is gelegen in een rustige omgeving. Aangezien wij ons op enkele minuten van het dorpscentrum van Wellen bevinden dienen wij geen grote verplaatsingen te maken voor dagelijkse activiteiten. Zo vinden wij verschillende lokale handelaars zoals een supermarkt, verscheidene bakkers, een aantal horecagelegenheden, ... terug nabij de woning.

Deze open bebouwing werd in 1993 gebouwd en onderging de voorbije jaren verschillende renovaties. Zo is er in de afgelopen jaren een veranda aangebouwd aan de woning.

Wij betreden de woning via de inkomhal en begeven ons naar de woonkamer bestaande uit een zit- en eethoek. In de zithoek is het gezellig vertoeven door de aanwezigheid van de kachel. Naast de eetplaats vinden wij de veranda terug waar men kan genieten van een prachtig zicht op de volledig aangelegde tuin. Terug in de woonkamer begeven wij ons via de eetplaats naar de volledig uitgeruste keuken. Deze is voorzien van een werkblad en spatwand in natuursteen en de nodige keukentoestellen. Leuk om te weten is dat men tijdens het bereiden van een maaltijd kan genieten van het zicht op de tuin. Verder ontdekken wij op de benedenverdieping een wasplaats/berging, een inpandige garage, een tussenhal/achteringang en een afzonderlijk gastentoilet.

Via de trap in de woonkamer begeven wij ons naar de eerste verdieping. Aangekomen op de nachthal krijgen wij toegang tot vier slaapkamers, een badkamer voorzien van een ligbad en douche, een afzonderlijk toilet en een berging die ideaal dienst kan doen als bureau of dressing. Mocht de bergruimte op de eerste verdieping niet volstaan kan men nog gebruik maken van de bergzolder. Deze kan men bereiken via de vaste trap die is terug te vinden in de berging op de eerste verdieping. Bijkomend beschikt de woning nog over twee kelders en een verwarmingslokaal waar de stookolietank is terug te vinden.

Nadat wij de woning hebben ontdekt begeven wij ons via de achterdeur naar de tuin. Grenzend aan de woning vinden wij een ruim terras terug waar men heerlijk tot rust kan komen na een werkdag. Leuk om te weten is dat de tuin volledig is omheind en voorzien van het nodige groen. Ook is hier de nodige bergplaats aanwezig, dit door de aanwezigheid van een tuinberging.

Interesse om deze landelijke en rustig gelegen woning met één van onze medewerkers te ontdekken?
Aarzel dan niet om ons kantoor te contacteren via info@immohaven.be of 011 74 30 60.
Tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 535.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.082
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1993
Grond oppervlakte
1.712 m2
Bewoonbare oppervlakte
212 m2
Referentie
2UWQHS9YVDLE
Makelaar Code
8867
EPC Waarde
277 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20221108-0002719618-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Nov 2022
€535.000 / Immo Haven
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com