Home Huis 2830 Willebroek
Oud-Strijdersstraat 13
Kaart

Oud-Strijdersstraat 13

2830 Willebroek Huis
276 m² wonen
258 m² perceel
5 slaapkamers
€399.000

Oud-Strijdersstraat 13 - 2830 Willebroek - Dit ruime huis met 5 slaapkamers en een sfeervolle tuin bevindt zich in het hart van Willebroek, op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Bij binnenkomst valt de lange, functionele hal op die toegang geeft tot de keuken, de woonkamer en de kelder. De gezellige woonkamer is verbonden met de eetkamer en leidt naar de lichte en comfortabele keuken waar ook een apart toilet te vinden is.

De garage aan de achterzijde strekt zich uit van de voorkant van het huis tot aan de tuin. Op de eerste verdieping zijn twee aangename slaapkamers gelegen, waarvan één met dressing, naast een ruime badkamer met wasruimte/berging. De tweede verdieping herbergt nog eens drie slaapkamers, waarvan twee met een mezzanine.

De woning beschikt over een volledig omheinde tuin die een uitnodigende plek is om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Neem snel contact op voor een bezichtiging van deze uitzonderlijke woning. Extra's: EPC: 251 kWh/M² (C -Label). Elektrische keuring is niet conform AREI, opgegeven oppervlakte is indicatief.

* * *

Oud-Strijdersstraat 13 - 2830 Willebroek - Ruime, centraal gelegen woning met 5 slaapkamers en gezellige tuinLigging:De woning is gelegen in het centrum van Willebroek, nabij winkels, openbaar vervoer en scholen. Kortom een woning met een ideale ligging. Omschrijving:Bij het betreden van de woonst ontdekt u meteen een lange, praktische doorloop inkomhal die toegang biedt tot de keuken, de living en de kelder. Via de eerste deur komt u terecht in de gezellige woonkamer met aansluitend de eetkamer. Vervolgens betreedt u de keuken waar het, door middel van een lichtkoepel, zeer aangenaam vertoeven is, hier bevindt zich ook een apart toilet. Achteraan bevindt zich de garage, deze loopt van aan de voorkant tot aan de tuin van de woning. De eerste verdieping biedt op haar beurt plaats voor twee aangename slaapkamers, waarvan één met dressing en een riante badkamer met berging/wasplaats, voorzien van alle comfort. Op de  tweede verdieping zijn er nog 3 slaapkamers waarvan 2 met een mezzanine. Deze woning heeft nog een gezellige, volledig omheinde tuin. Maak snel uw afspraak om deze uitzonderlijke woning te bekijken!Extra's:EPC: 251 kWh/M² (C -Label)Elektrische keuring = niet conform AREIOpgeg. opp. zijn indicatief

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 399.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
258 m2
Bewoonbare oppervlakte
276 m2
Referentie
W21Y57Q3WOKS
Makelaar Code
67853
EPC Waarde
251 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
01 Apr 2023
€399.000 / Heylen Vastgoed
14 Jan 2023
€410.000 / Heylen Vastgoed
26 Nov 2022
€440.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com