Spectaculaire rustiek pand ontworpen door Manuel de Cabanyes

Spectaculaire rustieke boerderij met een fantastisch uitzicht op de bergen. Een onovertroffen locatie, met een fantastisch uitzicht op de bergen, het El Escorial-klooster en de skyline van Madrid. Een spectaculaire rustieke finca met een prachtig uitzicht op de bergen die een elegante levensstijl biedt in El Escorial, op slechts een half uur van Madrid. Hij staat te koop bij idealista voor 2,5 miljoen euro.

Dit spectaculaire rustieke pand is in 1960 ontworpen door de architect Manuel de Cabanyes om het meeste uit zijn benijdenswaardige locatie te halen, met een fantastisch uitzicht op de bergen, het klooster van El Escorial en de 'skyline' van Madrid. Het heeft drie onafhankelijke gebouwen die een elegante leefruimte bieden met mogelijkheden voor meerdere generaties om te wonen.

Bij binnenkomst in het hoofdgebouw, waarin de eigenaren alle oude houten deuren en de stenen en terracotta vloeren hebben bewaard, vinden we een ruime hal die leidt naar verschillende kamers op de begane grond. De linkervleugel bestaat uit drie slaapkamers met badkamer en suite, terwijl de rechtervleugel de woonkamer herbergt, zeer licht dankzij de zeer grote ramen, met directe toegang tot een veranda met open haard en barbecue. Vanuit de woonkamer kunnen we naar de moderne keuken met werkkamer en bijkeuken, om door te lopen naar de woonkamer, twee andere slaapkamers en een bijkeuken.

Direct naast de deur, met een eigen onafhankelijke ingang, is de woning van de voogd, die een open woonkamer en keuken heeft, evenals drie slaapkamers en een badkamer.

Terug in de hal leidt een houten trap met een smeedijzeren leuning naar de mezzanine, die twee extra slaapkamers heeft die een volledig uitgeruste badkamer delen. Een paar treden hoger zijn er nog twee kamers, elk met een eigen balkon en een kantoor met een terras dat een fantastisch uitzicht biedt op de skyline van Madrid.

Het land dat het huis omringt, in perfecte staat, wordt bevolkt door een populierenbos waar u kunt genieten van een aangename picknickdag in de schaduw. De boerderij omvat ook een breed en vlak land waar we een oude tennisbaan, een magazijn en een garage kunnen zien. Het pand heeft ook een wateraansluiting van Canal de Isabel II, 5 putten, elektriciteits- en telefoonnetwerken, allemaal perfect begraven.