Verkoop je woning

Bereid je voor op een succesvolle verkoop

Je staat op het punt om je huis te verkopen. Een opwindende stap, maar vergt naar onze mening ook wat voorbereiding.

Maak je echter geen zorgen. Wij staan klaar om je hierbij te helpen. Bij ons ben je samen aan het juiste adres om je huis snel en efficiënt te verkopen. Je kan als particulier een gratis zoekertje plaatsen, of je kan in zee gaan met een makelaar die je woning zorgvuldig zal voorbereiden en adverteren op ImmoSpeurder.com

Let op! ImmoSpeurder is zelf geen makelaar en zal ook niet voor jou bemiddelden. Wij bieden alleen maar enkele online tools aan om je te ondersteunen in de verkoop van jouw woning. Je kan kiezen om zelf gratis te adverteren of beroep doen op een makelaar.


Waarom kiezen voor ImmoSpeurder.com?

Met een maandelijks bereik van 250.000 unieke bezoekers zijn wij de underdog huizenwebsite. Bijna al het Belgische huizenaanbod, zo'n 90%, wordt via ons platform aangeboden. Dit betekent dat je een exclusief professioneel publiek bereikt die echt bezig is om het laatste nieuwste aanbod en de nieuwste prijsdalingen te ontdekken. Kortom, iedereen met een beetje ervaring in de sector cross-checked alles via ImmoSpeurder.com

Met behulp van het wettelijk kader rond methodes zoals scraping of web crawling, gaat ImmoSpeurder op zoek naar het laatste en nieuwste aanbod dat beschikbaar is op de vastgoedmarkt. Bij ImmoSpeurder.com vind je dus het laatste nieuwste aanbod, eenvoudig en snel. Heb je interesse in een woning, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met de makelaar of particulier die het zoekertje in aanbieding heeft.

Door je huis via ons platform te verkopen, krijg je toegang tot onze online tools om je woning nog efficienter te verkopen. Hiermee vergroot je de kansen op een succesvolle verkoop aanzienlijk.

Uit onze gegevens blijkt dat woningen die via ImmoSpeurder.com worden aangeboden tot 62% vaker in de Google zoekresultaten verschijnen, 34% vaker worden bekeken door potentiële kopers en er vaker contact wordt opgenomen met de makelaar voor het inplannen van bezichtigingen.


Verkopen als particulier of via makelaar?

Ben je echter zelf nog niet klaar om als particulier te verkopen? Schakel dan eventueel een makelaar of professional in om je woning te laten schatten en een eerste gesprek te hebben. Via een makelaar kun je ook jouw woning op ImmoSpeurder.com plaatsen. Wil je meer weten over de mogelijkheden om zelf te adverteren maak dan gebruik van de * Inloggen * optie in de bovenbalk en volg alle stappen.