Residentie Vancouver Sint-Lambrechts-Woluwe

Residentie Vancouver Sint-Lambrechts-Woluwe

Residentie Vancouver ligt aan de Marcel Thiry-laan in Sint-Lambrechts-Woluwe, een buurt in volle ontwikkeling. Bedrijven trekken er weg. Residentiële woonprojecten komen in de plaats. De rust, het open en groene karakter, de uitstekende verbindingen, de nabijheid van alle mogelijke voorzieningen… vlak bij het centrum. Dit is een toplocatie om te wonen!

Het vroegere kantorencomplex wordt opgemaakt tot een hypermoderne residentie met architecturale allures. De 107 studio’s, appartementen (tot 4 slaapkamers) en penthouses, verdeeld over 5 verdiepingen, worden optimaal ingedeeld en afgewerkt met hoogwaardige materialen. Ze bieden een hoogstaand wooncomfort, zijn voorzien van een geïntegreerd domoticasysteem en beschikken over een berging in het appartement én ondergronds.

Bij de reconversie van het gebouw staat duurzaamheid centraal. Elk appartement is optimaal geïsoleerd en voldoet aan de ‘Passif-2015’ energienormen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De elektriciteit wordt deels gehaald uit zonne-energie. De zonnepanelen worden omgeven door een groendak. Er zijn 117 autostaanplaatsen én voldoende oplaadpalen voor elektrische wagens én fietsen.

Residentie Vancouver is omgeven door groen. De appartementen op het gelijkvloers hebben elk hun eigen tuin. De groene binnentuin zorgt voor extra privacy ten opzichte van het aanpalende gebouw. De beplanting blijft overal laag om het zicht vanuit de leefruimtes naar buiten niet te hinderen. Op je zuid-gerichte terras is het dan ook heerlijk genieten van de middagzon.

De buurt rond de Marcel Thiry-laan toont hoe veilig, sereen en proper Brussel kan zijn. Ver van de ratrace hangt hier een zalige rust. Sint-Lambrechts-Woluwe telt dan ook tal van parken (Roodebeekpark, Georges Henripark, Maloupark, Bronnenpark, de Tombergtuin…). Daarnaast kan je ook heerlijk ontspannen in cultuurcentrum Wolubilis of de Cook&Book restoboekenwinkel.

Na het werk nog naar de winkel? De Cora hypermarkt of, iets exclusiever, Rob’s Gourmet Market liggen om de hoek. En nog een tip: de markt op het Sint Lambertusplein. Daar kan je elke zaterdagvoormiddag terecht voor verse groenten en fruit en elke eerste zondag van de maand voor een van de grootste rommelmarkten van Brussel.

Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Woluwe Shoppingcenter en de Cameleon outlet store.

Ga je liever uit eten? In Sint-Lambrechts-Woluwe vind je hippe bars (36 Baronomie, Le Jardin de Nicolas,…) naast Italiaanse resto’s (Da Mimmo, Al Piccolo, Le Coq en Pâte,…), gastronomische toppers (check Le Moulin De Lindekemale) en fijne culinaire adresjes (o.a. Jules et Charles).Meer over dit Project?

Voor meer fotos, informatie of een afspraak over Residentie Vancouver Sint-Lambrechts-Woluwe:

Ga naar de website van Residentie Vancouver Sint-Lambrechts-Woluwe