Schuttevee Mechelen

Schuttevee Mechelen

Schuttevee is een kleinschalig project, gelegen aan de voet van de Sint-Katelijnekerk, met 8 ruime appartementen en een dokterspraktijk op het gelijkvloers langs de zijde van de Sint-Katelijnestraat. Met een moderne buitenzijde, harmonieuze integratie van 2 beschermde gevels, het gebruik van warme materialen, ruimte terrassen en een doordachte binnenindeling, biedt Schuttevee u een uniek woondroomplekje.

Dit appartement is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van maar liefst 112,5m² met een zonnig terras van 8,88m² met prachtig uitzicht op de Sint-Katelijnekerk. Het appartement wordt afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen naar eigen smaak en stijl en voldoet aan alle energienormen. In de ondergrondse parking, met plaats voor 14 wagens en heel wat fietsen, is er mogelijkheid tot het aankopen van een staanplaats.

Het project ligt op slechts 5 minuten wandelen van het Groot en Klein Begijnhof, de Sint-Romboutskathedraal, de nieuwe stadsbibliotheek, de Dossinkazerne en de Grote Markt. Verder vindt u in de buurt hippe restaurantjes, barretjes, terrasjes en winkels in overvloed.Meer over dit Project?

Voor meer fotos, informatie of een afspraak over Schuttevee Mechelen:

Ga naar de website van Schuttevee Mechelen