Home Te Huur Appartement 1750 Eizeringen
Frans baetenstraat 23
Kaart

Frans baetenstraat 23

1750 Eizeringen Appartement Te Huur
50 m² wonen
50 m² perceel
1 slaapkamers

Hof ter Eizeringen : Kleinschalig en familiaal - 02 897 70 00
Hof ter Eizeringen in Lennik/Eizeringen biedt 12 assistentie woningen aan in het centrum, dichtbij horeca, openbaar vervoer en parkeerplaatsen voor deur. Elke woning beschikt over een aparte inkomhal, een leefruimte met open keuken, badkamer met toilet, aparte slaapkamer en een nood oproepsysteem. De leefruimte is ruim, licht en geniet van een prachtig zicht op de groene omgeving. Bovendien is de woning goed geïsoleerd en voorzien van zonnewering zodat u het steeds heerlijk aangenaam heeft.
De huurprijs omvat onder meer dagprijs (maandelijkse lasten + verbruik water-gas-elek 11.25 euro), elektriciteit, verwarming, water, parkeerplaats, nood oproepsysteem en branddetectie, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke tuin, onderhoud gordijnen, verzekering woning, organisatie van de aanvullende diensten en basisdienstverlening zoals 24/24u interventie bij noodgevallen, kleine herstellingen binnenshuis en medicatie bedeling op vraag.
Daarnaast biedt de gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers lounge fauteuils en een prachtig zicht op de tuin met vijver. De grote glasramen maken de ruimte zeer licht en heel aangenaam om te vertoeven.
Kom dus gerust eens kijken en contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding met bezoek aan de verschillende appartementen : 02 897 70 00!!

* * *

Vraag 1: Waar is het Hof ter Eizeringen gevestigd?
Antwoord 1: Het Hof ter Eizeringen is gevestigd in Lennik/Eizeringen.

Vraag 2: Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar?
Antwoord 2: Ja, er zijn parkeerplaatsen beschikbaar voor de deur.

Vraag 3: Wat zit er allemaal inbegrepen in de dagprijs?
Antwoord 3: De dagprijs omvat elektriciteit, verwarming, water, parkeerplaats, nood oproepsysteem en branddetectie, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke tuin, onderhoud gordijnen, verzekering woning, organisatie van de aanvullende diensten, basisdienstverlening, 24/24u interventie bij noodgevallen, kleine herstellingen binnenshuis, medicatie bedeling op vraag, hulp bij sociale en administratieve formaliteiten, garantie organisatie crisis zorg en overbruggingszorg (met uitzondering van de reële kosten van die zorg).

Vraag 4: Wat is er te vinden op het gelijkvloers?
Antwoord 4: Op het gelijkvloers is er een inkomhal van 4,8m² ( vinyl ), een living van 26,4m² ( vinyl , oven, electrische kookplaat, gootsteen, vaatwasmachine ), een badkamer van 5,3m² ( tegels ) en een slaapkamer van 11,4m² ( vinyl ).

Vraag 5: Wat maakt het Hof ter Eizeringen een leuke plek om te vertoeven?
Antwoord 5: Het Hof ter Eizeringen biedt een prachtige gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers uitgerust met lounge fauteuils waarmee bewoners makkelijk met elkaar kunnen communiceren, een rustige omgeving met prachtig uitzicht op de tuin met vijver en de grote glasramen die de ruimte veel licht geven om zo een aangename temperatuur te creëren.

* * *

Frans baetenstraat 23 - 1750 Eizeringen - Hof ter Eizeringen : Kleinschalig en familiaal - 02 897 70 00
Hof ter Eizeringen in Lennik/Eizeringen omvat 12 assistentie woningen in het centrum ; kort bij horeca openbaar vervoer. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor de deur.
Alle woningen bestaan uit een aparte inkomhal, een leefruimte met open keuken, een badkamer met toilet, een aparte slaapkamer en zijn voorzien van een nood oproepsysteem. De leefruimte met grote ramen zorgt voor veel licht en zicht op de groene omgeving. De goede isolatie en zonnewering zorgen voor een aangename temperatuur.
De huurprijs omvat de dagprijs (maandelijkse lasten + verbruik water-gas-elect 11.25 euro)
Inbegrepen in de dagprijs (elektriciteit, verwarming, water, parkeerplaats, nood oproepsysteem en branddetectie, gebruik en onderhoud gemeenschappelijke tuin, onderhoud gordijnen, verzekering woning, organisatie van de aanvullende diensten) en basisdienstverlening (24/24u interventie in geval van nood, kleine herstellingen binnenshuis, medicatie bedeling op vraag, hulp bij sociale en administratieve formaliteiten, garantie organisatie crisis zorg en overbruggingszorg (met uitzondering van de reële kosten van die zorg))
Uw nieuwe thuis?
Dankzij de prachtige gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers uitgerust met lounge fauteuils en de bewoners de mogelijkheid bieden om makkelijk in contact te komen met elkaar.
Ook hier is het rustig genieten met een prachtig zicht op de tuin met vijver.
De grote glasramen maken de ruimte zeer licht en heel aangenaam om te vertoeven.
Kortom een plek waar niet alleen u als bewoner maar ook uw familie en vrienden zich thuis gaan voelen.
Ontdek vlug ons huuraanbod ! Contacteer ons voor een persoonlijke rondleiding met bezoek aan de verschillende appartementen : 02 897 70 00!!Gelijkvloers

Inkomhal 3,0m x 1,6m = 4,8m² ( vinyl )

Living 5,5m x 4,8m = 26,4m² ( vinyl , oven, electrische kookplaat, gootsteen, vaatwasmachine )

Badkamer 2,7m x 2,0m = 5,3m² ( tegels )

Slaapkamer 3,6m x 3,2m = 11,4m² ( vinyl )



Gelijkvloers

Inkomhal 3,0m x 1,6m = 4,8m² ( vinyl )

Living 5,5m x 4,8m = 26,4m² ( vinyl , oven, electrische kookplaat, gootsteen, vaatwasmachine )

Badkamer 2,7m x 2,0m = 5,3m² ( tegels )

Slaapkamer 3,6m x 3,2m = 11,4m² ( vinyl )

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 953
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
50 m2
Bewoonbare oppervlakte
50 m2
Referentie
2033320191202102016
Makelaar Code
4620
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Nog niet aangevraagd
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 Dec 2020
€953 / Multimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com