Home Te Huur Appartement 3530 Houthalen
Stationsstraat 38b-2-2
Kaart

Stationsstraat 38b-2-2

3530 Houthalen Appartement Te Huur
80 m² wonen
1 slaapkamers

Neem een kijkje in dit gezellige en ruime appartement, perfect gelegen op de tweede verdieping van het gebouw. Het imposante en uitnodigende interieur bevat een inkomhal die leidt naar een comfortabele woonkamer en een open keuken die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Daarnaast is er ook een handige berging en een gastentoilet aanwezig.

Het pand biedt een slaapkamer vol rust en sereniteit, evenals een functionele badkamer. Een van de hoogtepunten van dit appartement is echter het prachtige, ruime terras van ongeveer 22 vierkante meter - ideaal om te genieten van zonnige dagen of zachte avonden in de buitenlucht.

Bijkomend voordeel is de privékelder en autostaanplaats die bij dit appartement horen, evenals een gemeenschappelijke fietsenberging, wat u gemak en extra opslagruimte biedt.

De maandelijkse vaste kosten van 65 euro dekken de syndicus diensten, het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en het gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik, met een jaarlijkse afrekening. Dit charmante appartement combineert stijl, comfort en functionaliteit - absoluut een bezichtiging waard!

* * *

Stationsstraat 38b-2-2 - 3530 Houthalen - Dit gezellige ruime appartement op de 2de verdieping bestaat uit een inkomhal, living, open keuken, toilet, berging, badkamer, 1 slaapkamer, mooi ruim terras van +/- 22m².

Er is ook een privé kelder en autostandplaats voorzien.
Eveneens is er een gemeenschappelijke fietsenberging.

De vaste kosten van € 65,00 zijn voor de syndicus, onderhoud gemeenschap, gemeenschappelijk elektriciteitsverbruik met jaarlijkse afrekening.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 770
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
L14SXTZ65E52
Makelaar Code
H2180-N
EPC Waarde
170 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230119-0002784303-RES-1
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€770 / Group I.N.C.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com