Home Verhuurd Huis 8900 Brielen
Veurnseweg 183
Kaart

Veurnseweg 183

8900 Brielen Huis Verhuurd
87.3 m² wonen
2 slaapkamers
€775

Deze volledig gerenoveerde rijwoning bevindt zich in Brielen, een charmant deelgemeente van Ieper. Met lokale handelaars en allerlei faciliteiten in de buurt, kan je vanuit deze woning genieten van het beste wat de regio te bieden heeft.

Vanaf het moment dat je deze gezellige woning binnenstapt, word je verwelkomd door een lichte hal met een handige berging. De woonkamer beschikt over een open keuken, die net als de rest van het huis volledig vernieuwd is. Met onder andere een frigo, elektrische kookplaat, vaatwasmachine, microgolf en oven, biedt deze keuken alle benodigde comfort. Dankzij de hoge raampartijen krijgt de ruimte veel natuurlijk licht.

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een verzorgde tuin met terras en een ruim tuinhuis - de perfecte plek om te ontspannen in de zon of te genieten van een zomerse barbecue.

Op de tweede verdieping zijn er twee slaapkamers en een badkamer met toilet. Deze badkamer is uitgerust met een douche, een brede wastafel en voldoende opbergmogelijkheden. Bovendien is er een extra open opbergruimte boven de tweede slaapkamer, die je kunt betreden via een aparte trap.

Bij de renovatie van dit huis is rekening gehouden met de huidige energienormen, waardoor het zeer energiezuinig is. De woning is beschikbaar vanaf 15 juni 2024.

* * *

Veurnseweg 183 - 8900 Brielen - In het hartje van Brielen, een deelgemeente van Ieper, bevindt zich deze gerenoveerde rijwoning. De woning ligt in de nabijheid van de lokale handelaars en andere faciliteiten.
De indeling van deze knusse woning ziet er als volgt uit: bij het binnenkomen van de woning treffen we de inkomhal aan. Hier is een kleine berging voorzien. Vervolgens betreden we de woonkamer met open keuken. De keuken werd net als de rest van de woning volledig vernieuwd en beschikt over een frigo, elektrische kookplaat, vaatwasmachine, microgolf en oven. De keuken geniet van heel wat licht dankzij de grote raampartijen. Van hieruit kan trouwens ook de verzorgde tuin met terras en ruim tuinhuis betreden worden. Plaats genoeg om te genieten van het zonnetje en een zomerse barbecue. Gezelligheid troef!
Op het tweede verdiep vinden we 2 slaapkamers terug. Tussen beide slaapkamers ligt de badkamer met toilet. De badkamer is uitgerust met douche, brede lavabo en voldoende kastruimte. Bovendien is er boven de tweede slaapkamer nog een open opbergruimte voorzien (deze is te betreden via een losse trap). Bij het renoveren van de woning werd rekening gehouden met de huidige energienormen.
Beschikbaar vanaf: 15/06/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 775
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
87.3 m2
Referentie
34JDPAPR86V8
Makelaar Code
2023013
EPC Waarde
169 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20181204-0002113220-1
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€775 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com