Home Verhuurd Huis 8570 Ingooigem
Guido Gezellestraat 19
Kaart

Guido Gezellestraat 19

8570 Ingooigem Huis Verhuurd
150 m² wonen
255 m² perceel
3 slaapkamers
€750

Welkom in deze recent gerenoveerde, prachtige woning met drie slaapkamers gelegen in het hart van Ingooigem. Geniet van de gezelligheid in de ruime woonkamer en de volledig uitgeruste open keuken, die beide uitnodigen tot ontspanning en gastvrijheid. De keuken biedt directe toegang tot een royaal terras van ongeveer 50 m², perfect om te genieten van zomerse barbecue-avonden.

De eerste verdieping herbergt twee comfortabele slaapkamers en een fris gerenoveerde badkamer. Deze badkamer is voorzien van alle gemakken: een toilet, wastafel en moderne inloopdouche. Een extra slaapkamer en een handige opslagruimte vindt u op de tweede verdieping.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een onderhoudsvriendelijke tuin, welke gunstig georiënteerd is om optimaal van de zon te kunnen genieten. Een praktisch tuinpad biedt directe toegang tot uw groene oase. Of u nu een gezin bent of een stel dat op zoek is naar een ruime woning midden in het centrum van Ingooigem, deze woning past bij eenieder die houdt van comfort en ruimte.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Guido Gezellestraat 19 - 8570 Ingooigem - Deze pas gerenoveerde woning met 3 slaapkamers is gelegen in het centrum van Ingooigem. In de ruime living en goed ingerichte leefkeuken is het echt aangenaam vertoeven. De leefkeuken geeft uit op het terras van +/- 50 m². Op de eerste verdieping vindt u 2 slaapkamers en een vernieuwde badkamer. De badkamer heeft een toilet, wastafel en inloopdouche. Op de tweede verdieping is er nog een derde slaapkamer en een ruime berging. Achter de woning ligt een onderhoudsvriendelijke tuin die goed georiënteerd is. De tuin is rechtstreeks toegankelijk via een tuinpad. Een ideale woning voor een gezin of koppel die ruim en toch in het centrum van Ingooigem wenst te wonen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 750
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
255 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
DLBJXABSLKV7
Makelaar Code
150
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
1980092-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€750 / Immo Van Parijs
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com