Home Te Huur Huis 9340 Smetlede
Molenhoek 142
Kaart

Molenhoek 142

9340 Smetlede Huis Te Huur
283 m² wonen
3 slaapkamers

Gelegen in Smetlede vind je deze charmante, volledig gerenoveerde woning die ook commerciële mogelijkheden biedt. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor een gepland bezoek via onze website www.immoderas.be/afspraak-instructies.

De ruime woning ligt op de verbindingsweg tussen Oordegem en Smetlede, en bevindt zich dichtbij meerdere winkels en openbaar vervoer. De indeling van het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met apart toilet, een kantoor, een praktijkruimte voor een vrij of bijberoep, een grote opslagruimte, en een lichte woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken (inclusief keramische kookplaat, koelkast, oven, en veel opbergruimte). Er is ook een ruime berging voor fietsen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een gezellig terras met een aangelegde tuin.

De bovenverdieping heeft drie grote slaapkamers, waarvan één met een ingebouwde kast, en een badkamer met toilet, ligbad/douche combinatie en dubbele wastafel.

De voorste kamers van het huis zijn ideaal voor een vrij of bijberoep en kunnen naar wens door de huurder worden aangepast.

De woning is uitgerust met zonnepanelen en een warmtepomp/airco, en heeft een inpandige garage met extra opbergfaciliteiten.

* * *

Molenhoek 142 - 9340 Smetlede - SMETLEDE - Charmante, gerenoveerde woonst met commerciële mogelijkheid.

Inschrijven voor het geplande bezoekmoment kan via onze website => www.immoderas.be/afspraak-instructies

Deze ruime woning is gelegen op de verbindingsweg tussen Oordegem & Smetlede, in de nabijheid van verschillende kleinhandelszaken en openbaar vervoer.

Naar indeling toe beschikt de woning op het gelijkvloers over: inkomhal met apart toilet, bureau, praktijkruimte vrij beroep/bijberoep, grote stockruimte, lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken (keramische kookplaat, koelkast, oven, veel opbergruimte), ruime (fietsen)berging. De leefruimte geeft uit op een gezellig terras met aangelegd tuintje. Op de bovenverdieping omvat de woning 3 grote slaapkamers, waarvan ééntje met ingemaakte kast, en een badkamer met toilet, ligbad met douchemogelijkheid, dubbele wastafel.

De voorste ruimtes van het pand lenen zich perfect tot het uitoefenen van een vrij beroep of bijberoep. Deze kunnen desnoods door de huurder gemoduleerd worden afhankelijk van het gebruik.

De woning beschikt verder over zonnepanelen in combinatie met een warmtepomp/airco. Ook is er een inpandige garage met extra opbergmogelijkheden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
283 m2
Referentie
7BN1LUG1ZD4G
Makelaar Code
5942921
EPC Waarde
299 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240129-0002757570-RES-3
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€1.100 / De Ras & Ko
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com