Kaart

Westdorp 14

8573 Tiegem Huis Verhuurd
135 m² wonen
2 slaapkamers
€795

Gelegen in het hart van Tiegem, biedt deze recent gerenoveerde woning de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. Dankzij de nabijheid tot belangrijke verbindingswegen, profiteert u van een centrale ligging. De woning straalt charme uit door het gebruik van duurzame materialen bij de renovatie.

Bij binnenkomst in de woning wordt u begroet door een open en lichtrijke leefruimte met aangrenzend een moderne keuken. Voorts beschikt deze woning over een ruime slaapkamer, een tweede kamer die kan ingericht worden als extra slaapkamer, dressing of bureauruimte, en een handige berging voor fietsen.

De indeling van de woning is als volgt: Op het gelijkvloers vindt u de inkomhal, een apart toilet, berging, leefruimte, open keuken en terras. De eerste verdieping huisvest twee slaapkamers (of een slaapkamer en bureau) en een apart toilet.

Deze woning biedt talrijke troeven zoals de recente renovatie en de centrale ligging, wat het de ideale starterwoning maakt.

Wilt u snel een bezoek brengen aan deze woning? Vraag uw bezoek eenvoudigweg aan via de rode knop op onze website (www.dewaele.com). Een van onze verhuurexperten neemt dan contact met u op. Telefonische afspraken zijn helaas niet mogelijk. Voor andere vragen kunt u ons telefonisch bereiken op 056 605 605.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Westdorp 14 - 8573 Tiegem - Deze woning ligt in het centrum van Tiegem, ideale ligging voor verbindingswegen. De woning werd recent gerenoveerd met charmante en duurzame materialen.
Naast de lichtrijke leefruimte met open keuken, bevat de woning nog een ruime slaapkamer, een tweede ruimte die dienst kan doen als slaapkamer, dressing of bureau en een ruime berging voor fietsen.

INDELING:
gelijkvloers: inkomhal - apart toilet - berging - leefruimte - open keuken - terras
eerste verdieping: slaapkamer 1 - badkamer - slaapkamer 2/bureau - apart toilet

TROEVEN:
+ volledig gerenoveerd
+ ideaal voor starters
+ centrale ligging

De snelste manier om een bezoek te brengen aan deze woning? Vraag je bezoek aan via de rode knop op onze website (www.dewaele.com) en je wordt gecontacteerd door één van onze verhuurexperts. Telefonisch kunnen er geen afspraken gemaakt worden. Bij andere vragen kun je ons telefonisch contacteren via 056 605 605.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 795
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
135 m2
Referentie
A3UT1OCFC74I
Makelaar Code
188898
EPC Waarde
2030 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€795 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com