Home Te Koop Appartement 6940 Barvaux
Allée du Val 16-B
Kaart

Allée du Val 16-B

6940 Barvaux Appartement Te Koop
54 m² wonen
3 slaapkamers

Verscholen in de bossen, op een rustige locatie in de heuvels boven Barvaux (Durbuy), vind je dit gelijkvloerse appartement met drie slaapkamers. Hoewel het appartement zich aan het einde van een doodlopende straat bevindt, zijn voorzieningen zoals een treinstation, scholen en supermarkten nabij.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime woonkamer met een volledig ingerichte keuken. Verder tref je een nachthal, drie slaapkamers die uitkijken op het bos, een badkamer en een gastentoilet. Voor het appartement ligt een aantrekkelijk terras, perfect om te genieten van de rustgevende omgeving.

Het appartement heeft als troeven dat de elektriciteit conform is en dat er dubbele beglazing is geïnstalleerd. Dit maakt het niet alleen energie-efficiënt maar ook rustig en comfortabel.

Dit pand biedt verschillende mogelijkheden en kan dienen als hoofdverblijf, maar is ook ideaal als tweede woning of vakantieverhuur.

Ben je geïnteresseerd om dit unieke pand te bezichtigen? Neem dan gerust contact met ons op via www.vastgoedsinnaeve.be.

* * *

Allée du Val 16-B - 6940 Barvaux - Omringd in de bossen vinden wij dit appartement terug met drie slaapkamers op begane grond. Gelegen in een rustige omgeving, in de heuvels boven Barvaux (Durbuy). Het appartement is gelegen aan het einde van een doodlopende straat, maar dichtbij tal van voorzieningen zoals treinstation, scholen en grootwarenhuizen.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met ingerichte keuken, nachthal, drie slaapkamers die uitgeven aan de achterzijde, badkamer en een gastentoilet. Voor het appartement ligt een aantrekkelijk terras.

Troeven:
- Elektriciteit is conform
- Dubbele beglazing.

Er zijn hier meerdere mogelijkheden, kan ook dienen als hoofdverblijf, tweede woning of toeristische verhuur.

Wenst u een bezoek? Contacteer ons via www.vastgoedsinnaeve.be

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Entouré de forêts, nous trouvons cet appartement de trois chambres à coucher au rez-de-chaussée. Il est situé dans ... un quartier calme, sur les hauteurs de Barvaux (Durbuy). L'appartement est situé à la fin d'un cul-de-sac, mais à proximité de nombreuses commodités telles que la gare, les écoles et les grands magasins.

L'appartement se compose d'un spacieux séjour avec cuisine équipée, d'un hall de nuit, de trois chambres donnant sur l'arrière, d'une salle de bains et d'un WC visiteurs. Devant l'appartement se trouve une belle terrasse.

Avantages :
- L'électricité est conforme
- Double vitrage.

Il y a plusieurs possibilités ici, peut également servir de résidence principale, de résidence secondaire ou de location touristique.

Souhaitez-vous une visite ? Contactez-nous à www.vastgoedsinnaeve.be Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 89.000
Kadastraal Inkomen
€ 356
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1979
Bewoonbare oppervlakte
54 m2
Referentie
3ZWZ0-E4MAUO
Makelaar Code
2549
EPC Certificaat
20230221028475
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Gebied met verblijfrecreatie
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 May 2024
€89.000 / Vastgoed Sinnaeve
19 Jan 2024
€99.000 / Vastgoed Sinnaeve
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com