Home Te Koop Appartement 8630 Veurne
Ieperse Steenweg 127C-bus-P
Kaart

Ieperse Steenweg 127C-bus-P

8630 Veurne Appartement Te Koop
98 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen aan de Ieperse Steenweg aan de zuidelijke rand van Veurne, staat de nieuwe residentie OTAX trots overeind. De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang en maar liefst 60% van de appartementen is al verkocht. De locatie is uitzonderlijk goed bereikbaar, zowel via de snelweg als richting de kust.

OTAX biedt in totaal 21 ruime appartementen, allen inclusief privé terras. Bovendien kunnen alle bewoners volop genieten van een aangename, onderhoudsvriendelijke daktuin en dakterras. Want naast een prachtig uitzicht op de achterliggende polders, kun je er tot zonsondergang genieten van de stralende zon.

De Ieperse Steenweg is ook voorzien van alle dagelijkse voorzieningen: een Spar supermarkt, een ziekenhuis, school, openbaar vervoer en zelfs aansluiting op het lokale fietspadennetwerk liggen op een steenworp afstand.

Eén van deze ruime woonappartementen met een bewoonbare oppervlakte van 98 m², biedt twee slaapkamers en een zonnig privéterras van 11 m². Daarnaast kan je gebruik maken van een eigen carport, inclusief oplaadpunt voor je elektrische auto. Er is ook een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging aanwezig.

Bovendien kun je profiteren van de nieuwe 6% btw-regeling die bij dit project van toepassing is. Alle appartementen worden instapklaar opgeleverd, met de mogelijkheid om sommige aspecten, zoals de keuken en de badkamer, nog geheel naar eigen wens te personaliseren.

Of je nu op zoek bent naar een nieuw appartement om zelf in te wonen of als investering, maak nu alvast een afspraak en bel naar 058 330 600 of mail naar veurne@dewaele.com.

* * *

Ieperse Steenweg 127C-bus-P - 8630 Veurne - Reeds 60% verkocht - bouwwerken volop bezig! Gelegen in de Ieperse Steenweg, langs de Zuidrand van Veurne en uiterst vlot bereikbaar via de autosnelweg en richting de kust, bevindt zich de nieuwbouwresidentie OTAX.

Het complex in de Ieperse Steenweg bestaat uit 21 ruime woonappartementen met private terrassen en een aangename daktuin. Daarnaast beschikt men in onmiddellijke omgeving over een Spar supermarkt, ziekenhuis, school, openbaar vervoer en aansluiting op het plaatselijk fietspadennetwerk.

Dit ruim woonappartement beschikt over 2 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 98 m², een zonnig privaat terras van 11 m².

Daarnaast kunnen alle bewoners ook genieten van een onderhoudsvriendelijke daktuin en -terras waar ieder naar believen kan vertoeven. De zon zal er tot zonsondergang van de partij zijn en de zichten naar de achterliggende polders zijn er oneindig!

Voor de wagen beschikt men over een private carport (incl. voorziening laadkabel). Gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging is ook aanwezig. Tevens komt dit project in aanmerking voor de nieuwe 6 % btw regeling!

Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt en bieden mogelijkheid om oa keuken, badkamer nog te personaliseren.

Ben je op zoek naar een appartement om zelf te bewonen of ter investering, leg nu alvast uw afspraak vast: 058 330 600 - veurne@dewaele.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 297.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
-73UON8Q8802
Makelaar Code
147363
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€297.500 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com