Kaart

Rodestraat 85A

8630 Veurne Appartement Te Koop
112 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek de charmante nieuwbouwresidentie Volta, gesitueerd in de Rodestraat in Veurne. Deze bijzondere residentie, een voormalige elektriciteitscentrale, ligt op een boogscheut afstand van winkelcentrum Westpark en het station. De originele architecturale elementen zijn zorgvuldig bewaard gebleven om een uniek en authentiek karakter te behouden.

Het beschikbare appartement is royaal uitgemeten met een oppervlakte van 112 m² en een zuidgericht terras van 14 m² waar je optimaal van de zon kan genieten. De bewoners kunnen daarnaast eveneens ontspannen in de gemeenschappelijke groene zone, uitgerust met een ecologische wadi.

De ruimtes van de appartementen in residentie Volta variëren tussen 101 m² en 126 m², wat wijst op comfortabel en kwalitatief wonen. Dankzij voldoende glaspartijen in elk appartement profiteer je van veel natuurlijk lichtinval. En afwerking met hoogwaardige materialen maakt dat deze residentie helemaal klaar is voor een duurzame toekomst.

De ideale locatie van Residentie Volta is een ander groot pluspunt. Op slechts enkele minuten bevind je je in het stadscentrum, Westpark of bij het station. Voor natuurliefhebbers is er ook het aangrenzend natuurgebied van 15 ha waar het heerlijk wandelen is.

Daarbij komt dat alle appartementen instapklaar worden aangeboden. Je hebt echter ook de optie om het appartement casco te kopen als je dat wenst. Uiteraard zijn er een lift en trap aanwezig voor makkelijke toegang.

Extra voorzieningen in Residentie Volta zijn een privé carport met buitenberging (inclusief laadkabel) en een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Of je nu op zoek bent naar een fijne plek voor jezelf of een slimme investering, deze appartementen zijn uitermate geschikt. Wil je graag een uitgebreid investeringsrapport ontvangen dat helemaal op jouw maat is gemaakt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij staan klaar om je verder te helpen in jouw vastgoed avontuur.

* * *

Rodestraat 85A - 8630 Veurne - Kom deze woning ontdekken op ons kantoor op afspraak van 22/04 tot 27/04 tijdens de Nationale Vastgoedweek!

Gelegen langs de Rodestraat in Veurne en op slechts een boogscheut van winkelcentrum Westpark en het station bevindt zich nieuwbouwresidentie Volta: een voormalige elektriciteitscentrale, waarvan de authentieke elementen nog steeds terug te vinden zijn.

Het complex bestaat uit 15 ruime appartementen die elk beschikken over 2 volwaardige slaapkamers en een zuidgericht terras (14 m² - 21 m²) of een tuin van 96 m².

Bovendien kunnen alle bewoners genieten van een gemeenschappelijke groenzone met wadi.

De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 101 en 126 m²: een garantie op comfortabel wonen. De kwaliteit van het wooncomfort wordt extra verhoogd door het voorzien van voldoende glaspartijen, waardoor elk appartement geniet van heel wat lichtinval. Daarnaast wordt er bij de afwerking gekozen voor hoogwaardige materialen, waardoor Residentie Volta volledig klaar is voor een duurzame toekomst.

Deze doordachte locatie is slechts op enkele minuten verwijderd van het stadscentrum, Westpark en het station. Daarnaast is het aangenaam vertoeven in het aangrenzend natuurgebied van 15ha.

Alle appartementen worden instapklaar afgewerkt, maar tevens is er momenteel nog de mogelijkheid om het appartement casco aan te kopen. Lift en trap aanwezig.

Daarnaast beschikt men over een private carport met buitenberging (inclusief voorziening laadkabel). Tevens is er gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging aanwezig.

Deze appartementen zijn uitermate geschikt voor eigen bewoning, alsook ter investering!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
RK8AZEISTGFD
Makelaar Code
159969
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€315.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com