Home Te Koop Huis 9400 Appelterre
Eichemstraat 154
Kaart

Eichemstraat 154

9400 Appelterre Huis Te Koop
283 m² wonen
560 m² perceel

Zoek je een royaal huis in een rustige straat met tal van mogelijkheden? Dan is deze woning wellicht perfect voor jou! Met een woonoppervlakte van 283m² (exclusief zolder en kelder) en vijf slaapkamers biedt dit pand veel ruimte. Hoewel het huis renovatie nodig heeft, biedt het diverse opties.

Dankzij de twee aparte ingangen kan het huis functioneren als een kangoeroewoning of als een tweewoonst. Het is ook geschikt als een eengezinswoning met een praktijkruimte voor vrije beroepen of als kantoorruimte. Dit maakt het ideaal voor gezinnen die van ruimte en rust houden.

Het huis heeft een garage met opslagruimte, een hal met een trap naar de bovenverdieping waar je een woonkamer met keuken, twee slaapkamers en een badkamer met toilet vindt. Op de begane grond is er een veranda die leidt naar een centrale binnenplaats grenzend aan de tuin. Een tweede wooneenheid bevindt zich bij de andere ingang en heeft op de begane grond een keuken met woonkamer en een slaapkamer. Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers. Het huis heeft ook een kelder en een ruime zolder die de gehele oppervlakte van het hoofdgebouw beslaat.

* * *

Eichemstraat 154 - 9400 Appelterre - Ben je op zoek naar een ruime woning in een rustig gelegen straat met verschillende mogelijkheden? Dan is deze eigendom misschien wel iets voor jou!
De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 283m² (gerekend zonder zolder en kelder) en beschikt momenteel over 5 slaapkamers.
De woning is te renoveren/moderniseren maar biedt verscheidene mogelijkheden.
Doordat de woning beschikt over twee verschillende ingangen is deze uiterst geschikt als kangoeroewoning of als tweewoonst. De woning kan ook dienen als eengezinswoning met een praktijkruimte, voor vrije beroepers of bureauruimte. Ook ideaal voor families die van ruimte en rust houden.

De woning beschikt over een garage met berging, een inkomhal met een trap naar de bovenverdieping waar een leefruimte met keuken, twee slaapkamers en een badkamer met toilet te vinden zijn.
Op het gelijkvloers bevindt zich een veranda die aansluit op een centrale binnenkoer die grenst aan de tuin. Een tweede wooneenheid bevindt zich bij de tweede ingang en beschikt op het gelijkvloers over een keuken met leefruimte en een slaapkamer. Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers te vinden. Ook beschikt de woning over een kelder.
Verder heeft de woning een ruime zolder over de volledige oppervlakte van het hoofdgebouw.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 999
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
560 m2
Bewoonbare oppervlakte
283 m2
Referentie
SRPZG63MNEDK
EPC Waarde
468 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20221004-0002685371-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€285.000 / ERA Esperanza
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com