Home Huis 6687 Frenet
Rue du Vieux Chêne 1-2
Kaart

Rue du Vieux Chêne 1-2

6687 Frenet Huis
165 m² wonen
46 m² perceel
€600.000

Deze exclusieve vrijstaande woning met 46 hectare grond, inclusief een hoofdwoning, een gite en bouwgrond, wordt aangeboden door ERA TOPIMMO. Gelegen in het rustige dorpje Frenêt, binnen de gemeente Bertogne, is dit landelijke eigendom een oase van rust en groen.

In de vernieuwde boerderij vind je op de begane grond een inkomhal, een uitgeruste keuken, woon- en eetkamer met houtkachel, een bijkeuken, badkamer en slaapkamer. Tevens is er ruimte voor een auto in de garage en is er een stookruimte. Boven zijn er nog drie slaapkamers en in de kelder bevindt zich een kelder.

De gite heeft vier slaapkamers, een woonkamer, een uitgeruste keuken en een badkamer. Bij het eigendom horen ook twee stukken bouwgrond: een perceel van 12a 72ca rechts van het huis en een perceel van 20 are links van het huis met 5a 71 ca aan bouwgrond.

Aan de achterzijde van het huis kan je op het terras of in de tuin, gelegen op het zuidoosten, genieten van zonnige dagen. Het huis is voorzien van centrale olieverwarming (met een tank van 2.500 liter), tweevoudige elektriciteit - PV-conform, dubbele beglazing in houten ramen, en een dak van kunstleien. Er is een septische tank aanwezig. De verwarmbare vloeroppervlakte volgens EPB bedraagt 165 m².

Dit pand bevindt zich in het hart van de Ardennen en is perfect voor natuurliefhebbers, met een bosrijke omgeving. Het verkopen ervan is onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een startschot voor onderhandelingen en is niet bindend voor de verkoper. Alle verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtigingen worden begeleid door ERA TOPIMMO.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rue du Vieux Chêne 1-2 - 6687 Frenet - ERA TOPIMMO biedt dit prachtige vrijstaande landgoed van 46 hectare aan, bestaande uit een huis, een gîte en bouwgrond.
Gelegen in het kleine dorpje Frenêt, in de gemeente Bertogne, in het hart van het platteland, zal dit object je aanspreken dankzij de rustige, groene omgeving.
De gerenoveerde voormalige boerderij is als volgt ingedeeld:
- Begane grond: inkomhal, ingerichte keuken, woonkamer en eetkamer met houtkachel, bijkeuken, badkamer en slaapkamer. Er is ook een garage voor een auto en een stookruimte.
- Er zijn 3 slaapkamers op de bovenverdieping en een kelder in de kelder.
De gîte heeft 4 slaapkamers, een woonkamer, een ingerichte keuken en een badkamer.
Dit eigendom omvat 1 bouwperceel van 12a 72ca rechts van het huis en 1 perceel van 20 are links van het huis met 5a 71 ca bouwgrond.
Aan de achterkant van het huis kun je genieten van de zonnige dagen op het terras of in de tuin - gelegen op het zuidoosten.
Technische kenmerken: centrale verwarming op olie (tank van 2.500 liter), twee-uurlijkse elektriciteit - PV-conform, houten ramen met dubbele beglazing, dak van kunstleien. Septische tank. Verwarmd vloeroppervlak volgens EPB: 165 m².
Ligging: in het hart van de Ardennen, ideaal voor natuurliefhebbers, bosrijke omgeving.
Verkoop onderworpen aan registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van ERA TOPIMMO.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 600.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
46 m2
Bewoonbare oppervlakte
165 m2
Referentie
7YT8H-8TVR-S
EPC Waarde
419 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20230217005119
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€600.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com