Kaart

Gaverstraat 123

9500 Geraardsbergen Huis Te Koop
107 m² wonen
442 m² perceel

Ontdek deze halfopen woning in een idyllische omgeving, op slechts 1,4 km van Station Geraardsbergen. Met een oprit, garage en ruime tuin biedt het de perfecte basis voor een ingrijpende energetische renovatie. De solide betonstructuur komt in aanmerking voor aankoop tegen een verlaagd registratietarief van 1%.

Binnenin vindt u een lichte leefruimte met direct zicht op het terras en de tuin, bereikbaar via een aparte inkomhal. De keuken wordt aangevuld met een handige bergruimte en er is ook een kelder aanwezig. De garage, uitgerust met een automatische sectionaalpoort, biedt ruimte voor één auto en extra opslagruimte. Hier is recentelijk een nieuwe bovengrondse mazouttank geïnstalleerd.

Op de eerste verdieping bevindt zich een badkamer met douche, twee grote kamers en een iets kleinere kamer. Deze woning straalt authenticiteit uit en wacht op uw persoonlijke touch om te transformeren tot een energiezuinig huis.

Met een bushalte voor de deur en dichtbij het centrum van Geraardsbergen, supermarkten, scholen en winkelcentrum, is de ligging ideaal. Neem contact met ons op via 0478/555123 of 053/789936 voor een bezichtiging.

* * *

Gaverstraat 123 - 9500 Geraardsbergen - In een idyllische omgeving, op 1,4 km van Station Geraardsbergen, vonden wij voor u deze halfopen bebouwing met oprit, garage en ruimte tuin. Het betreft een stevige, solide woning in betonstructuur, die in aanmerking komt voor aankoop aan een verlaagd registratietarief nl. 1% bij een ingrijpende energetische renovatie! Via de aparte inkomhal is er toegang tot de lichtrijke leefruimte met rechtstreeks zicht op het achterliggend terras en tuin. Vervolgens is er de keuken en achterliggende bergruimte, de woning beschikt tevens over een kelder. De garage is voorzien van automatische sectionaalpoort, deze ruimte is voldoende voor 1 wagen en extra stockageruimte. Hier werd recent een nieuwe bovengrondse mazouttank geplaatst. In de woning op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer voorzien van douche. Tot slot zijn er 2 grote kamers en een iets kleinere.
Deze woning heeft beslist een authentieke uitstraling en vormt de geschikte basis voor een ingrijpende energetische renovatie!
Bushalte vlak voor de deur, gelegen in nabijheid van het centrum Geraardsbergen, kortij supermarkten, scholen en winkelcentrum. Komt u graag langs? Contacteer ons via 0478/555123 of 053/789936 voor een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Kadastraal Inkomen
€ 805
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
442 m2
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
3S8HELKO1JLG
Makelaar Code
6604
EPC Waarde
899 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230712-0002942490-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€210.000 / Woonbemiddeling
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com