Home Huis 3500 Hasselt
Genkersteenweg 139-141



immo Kaart

Genkersteenweg 139-141, 3500 Hasselt

Huis in Hasselt
237 m² wonen
610 m² perceel
3 slaapkamers
€695.000

Genkersteenweg 139-141 - 3500 Hasselt - Winkelpand, woning en magazijn te koop!Bent u op zoek naar een vastgoed investering, heeft u een vrij beroep of wilt u een zaak opstarten? Dan is dit de ideale opportuniteit!
Gelegen op de hooggewaardeerde verbindingsweg tussen Hasselt en Genk, vinden we dit opbrengsteigendom. Het is opgedeeld in drie afzonderlijke gedeeltes die verhuurd worden aan betrouwbare huurders. Aan de straatkant bevindt zich een vrij handelspand (110 m²) die enorm veel aandacht trekt van de vele passanten. Via de servitudeweg vindt u de woning (213 m²) met gelijkvloers, verdieping en zolderverdieping. Achteraan het perceel is er een magazijn (160m²) met twee elektrische poorten van 4m x 4m.Het oorspronkelijk gebouw is in 1993 volledig gestript, enkel de buitenmuren zijn blijven staan. De benedenverdieping werd helemaal omgetoverd tot handelspand en er is naar achter toe een volledige nieuwbouw constructie toegevoegd dat als woning dient. Het handelspand dat momenteel gebruikt wordt als elektronica zaak is voorzien van 3 parkeerplaatsen aan de ingang van het pand.
De woning is bereikbaar via een servitudeweg aan de rechterzijde van het gebouw. Op het gelijkvloers beschikt de woning over een ruime inkomhal, een toilet, een berging, een volledig geïnstalleerde halfopen keuken en de leefruimte. De leefruimte beschikt over grote raampartijen die uitgeven op de goed onderhouden, zuid gerichte tuin. Op de eerste verdieping komt u de drie ruime slaapkamers en de badkamer met zowel ligbad als douche tegen. Via een vaste trap bereikt u de zolderruimte van 67m². Hier bevindt zich de vierde slaapkamer waar er mogelijkheden zijn om de rest van de zolder in te vullen als slaap- of hobbykamer.
Achteraan het perceel ligt in KMO-zone een magazijn gebouwd in 2001. Deze wordt momenteel gebruikt door een kunstenaar als atelier. De constructie is vier meter hoog en is voorzien van twee elektrische poorten die elk vier meter breed zijn. Ook zijn er sanitaire voorzieningen, verwarming op gas en airconditioning aanwezig.
Drie trouwe huurders zorgen voor stabiele huurinkomsten waardoor er een uitstekend bruto-rendement op dit eigendom behaald kan worden. Kortom, bent u geïnteresseerd om slim te investeren? Dan is dit zeker een bezoekje waard.
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1993
Grond oppervlakte
610 m2
Bewoonbare oppervlakte
237 m2
Referentie
05P7UQIW24LO
Makelaar Code
71246
EPC Waarde
434 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
11 Feb 2024
€695.000 / Heylen Vastgoed
08 Jan 2023
€735.000 / Heylen Vastgoed

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com