Home Te Koop Huis 9550 Herzele
Bergafstraat 28
Kaart

Bergafstraat 28

9550 Herzele Huis Te Koop
265 m² wonen
747 m² perceel

In de buurt van Herzele, meer specifiek in Hillegem, hebben we een gedeeltelijk gerenoveerde halfopen bebouwing voor u gevonden. Deze woning heeft parkeerplaatsen aan de voorkant en een inpandige garage. De entreehal leidt naar de keuken, met aan de linkerkant toegang tot een kantoor en woonkamer. Achter de keuken bevindt zich een grote ruimte die perfect kan dienen als uitbreiding van de woonruimte of als opslagruimte. Een groot pluspunt van deze woning is de ruime tuin en het grote terras.

Op de eerste verdieping vindt u een moderne badkamer met ligbad, aparte inloopdouche, toilet en wastafel. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één kleiner (5m2) en twee grotere (16 en 17m2). Bovendien is er de mogelijkheid om de zolder uit te breiden met nog twee extra kamers.

De woning heeft al enkele renovaties ondergaan, waaronder conformele elektriciteit en betonstructuur, een nieuw dak, elektrische rolluiken en deels nieuwe ramen. Met nog wat verdere afwerking kan dit uw nieuwe thuis worden in een rustige maar gunstig gelegen omgeving. Het ligt dicht bij openbaar vervoer, het treinstation van Herzele, scholen en de E40 in Wetteren. Neem contact met ons op via 053/789936 voor een bezichtiging ter plaatse.

* * *

Bergafstraat 28 - 9550 Herzele - In Hillegem, vlakbij Herzele, vonden wij voor u deze reeds deels gerenoveerde halfopen bebouwing. Deze woning beschikt over staanplaatsen voor de woning alsook een inpandige garage. Via de inkomhal komt men terecht in de keuken en links is er toegang tot bureau en leefruimte. Achter de keuken is er een grote ruimte die ideaal is als uitbreiding van de leefruimte of magazijn. Absolute troef aan deze woning is de ruime tuin en groot terras. Op de eerste verdieping is er de moderne badkamer met ligbad, aparte inloopdouche, toilet en lavabo. Een kleinere slaapkamer (5m2) en 2 grote (16 en 17m2). Tot slot is er nog verdere uitbreiding mogelijk naar de zolderruimte toe, hier is het mogelijk om nog 2 extra kamers in onder te brengen. Reeds gedane werken: conforme electriciteit en betonstructuur, nieuw dak, electrische rolluiken, deels nieuwe ramen. Mits nog verdere afwerking wordt dit een nieuwe thuis op een rustige maar toch gunstige ligging, in onmiddellijke nabijheid van openbaar vervoer, treinstation Herzele op 1km, scholen, E40 Wetteren. Bel ons voor een bezoek ter plaatse via 053/789936.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Kadastraal Inkomen
€ 520
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1958
Grond oppervlakte
747 m2
Bewoonbare oppervlakte
265 m2
Referentie
1P6TOU-XHA05
Makelaar Code
6594
EPC Waarde
471 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240313-0003175777-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€265.000 / Woonbemiddeling
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com