Home Te Koop Huis 3600 Kolderbos
Priesterhaagstraat 27
Kaart

Priesterhaagstraat 27

3600 Kolderbos Huis Te Koop
3 slaapkamers

Priesterhaagstraat 27 - 3600 Kolderbos - NIEUW BIJ C21 ANIMO!!!

Gerenoveerde woning op een rustige ligging te Genk Kolderbos! Bent u opzoek naar een woning die onmiddellijk bewoonbaar is en waar u onmiddellijk een echte thuis van kan maken? Dan is dit de woning die u zoekt!!

In Genk, op een steenworp van het centrum, ligt deze gerenoveerde woning met 3 slaapkamers. De woning werd gebouwd in 1969 op een perceel van 02are32ca. Er zijn recent heel wat vernieuwingen gedaan. Van badkamer, keuken, dak, verwarming, de grote renovaties zijn gebeurd!
Via de voordeur, komen we in de inkomhal. Hier vinden we de mooie trap naar het verdiep, het gasten toilet en toegang tot de mooie leefruimte met open keuken. Van hieruit is er een mooi zicht op het overdekt terras en de tuin. De mooie keuken, voorzien van hoogwaardige apparatuur, nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige maaltijden met dierbaren. Vanuit de leefruimte brengt het grote schuifraam ons naar het overdekte terras en de gezellige tuin.
De trap in de inkomhal brengt ons op het eerste verdiep. Hier vinden we de drie slaapkamers terug en de badkamer. De badkamer, volledig gerenoveerd in 2020, is voorzien van een mooie inloopdouche, dubbele lavabo en 2de toilet.
De woning is gedeeltelijk onderkelderd. Deze wordt gebruikt als berging en wasplaats.

De ligging met een vlotte verbinding met winkels, supermarkten, gezellige cafés, restaurants, etc maken van dit pand een TOPPER. Alles binnen handbereik! Kortom een unieke kans!
Wees er snel bij! Voor meer info of een bezichtiging belt u naar het nummer 011/220.750.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
SEB6FLTHYYW7
Makelaar Code
447-2341
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€265.000 / C21 Animo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com